BIVŠA ŽENA MARKA ŽIVIĆA UTUČENA OD BOLA: Evo s kim je stigla na sahranu (FOTO)
Sahrana Marka Živića, Foto: Aleksandra Čolić

novo groblje

BIVŠA ŽENA MARKA ŽIVIĆA UTUČENA OD BOLA: Evo s kim je stigla na sahranu (FOTO)

Poznata voditeljka šoa "Praktična žena" Nataša Pavlović na sahranu je stigla vidno utučena, držeći se za ruku sa prijateljicom

Objavljeno: 14:16h

Marko Živić biće sahranjen danas u 14.30 na Novom Groblju, a ispred crkve okupili su se porodica i brojni prijatelji.

Među prvima stigli su njegova bivša supruga Nataša Pavlović,bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, Zorana Pavić, Dragan Bjelogrlić i mnogi drugi.

Poznata voditeljka šoa "Praktična žena" Nataša Pavlović na sahranu je stigla vidno utučena, sa belom ružom u ruci, dok se istovremeno držala za prijateljicu.

SAHRANA, Dragan Bjelogrlić
foto: Kurir/Nikola Anđić

Podsećamo, Nataša se putem instagrama oprostila od bivšeg supruga.

"Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti", napisala je voditeljka i dodala:

"Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi", zaključila je Nataša.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.