SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Povređena jedna osoba! Hitna pomoć imala pune ruke posla zbog KORONE
Hitna pomoć, Foto: Petar Lazović

užas

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Povređena jedna osoba! Hitna pomoć imala pune ruke posla zbog KORONE

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida

Objavljeno:

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, sa jednom saobraćajnom nezgodom u kojoj je lakše povređena jedna ženska osoba, koja je kolima hitne pomoći trasportovana na Ortopediju Banjica.

Dežurala je 21 ekipa plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 100 intervencija, od čega 10 na javnim mestima.

Prema rečima dežurnog lekara, do 6:00 časova ovoga jutra ekipe hitne pomoći su obavile ukupno tridesetak interkliničkih transporta u kovid bolnice, kao i 11 trasporta pacijenata sa simtpomima kovida na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i noći, i noćas se javljao veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici javljali su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.