NOVI DETALJI IŽIVLJAVANJA U KRAGUJEVCU: Isplivale INFORMACIJE
Ilustracija, Foto: Printskrin/RTS

nije se obratio ni zdravstvenim ustanovama

NOVI DETALJI IŽIVLJAVANJA U KRAGUJEVCU: Isplivale INFORMACIJE

Kako su nam kazali iz kragujevačke policije, pretučeni momak nije tražio ni lekarsku pomoć

Objavljeno: 19:36h

Kako Telegraf.rs saznaje u MUP-u, nakon tuče koja se desila u centru Kragujevca, oštećeni mladić nije prijavio slučaj policiji niti se obratio zdravstvenim ustanovama, a policija radi na rasvetljavanju.

Snimak prebijanja mladića u centru Kragujevca prethodno je objavila redakcija Ucentar.

Kako nam je potvrđeno iz policije, napad se dogodio 24. septembra u večernjim satima. Mediji dodaju - u prolazu kod jedne poslastičarnice.

Na snimku se vidi kako trojica napadača presreću momka u prolazu. Jedan od njih je počeo da ga udara, mladić je pao na zemlju, a napadač nastavlja da ga šutira. Za to vreme druga dvojica odvraćaju još najmanje dvojicu mladića koji su bili sa napadnutim mladićem, da mu priđe i eventualno pomogne.

Sve to vreme nasilnik tuče i šutira nesrećnog mladića u glavu. Sve to traje oko tridesetak sekundi zadajući mu pritom veliki broj udaraca. Na kraju beže sa mesta tuče. U jednom trenutku je prošao i automobil što ih nije zaustavilo.

Kako su iz kragujevačke policije rekli za Telegraf.rs, radi se na rasvetljavanju i identifikovanju svih lica koja su učestvovala u ovom događaju.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.