MOGUĆE JE DA SE LIDIJA ĐOKIĆ NEKOM POHVALILA, AKCENAT TREBA STAVITI NA ĆERKU: Stručnjak analizirao porodicu ĐOKIĆ
Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop, Foto: RTV Pink printscreen

ĐOKIĆI POGREŠNO TIPOVANI?

MOGUĆE JE DA SE LIDIJA ĐOKIĆ NEKOM POHVALILA, AKCENAT TREBA STAVITI NA ĆERKU: Stručnjak analizirao porodicu ĐOKIĆ

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop je analizirajući slučaj ubistva tročlane porodice iz Aleksinca ocenio da su Đokići pogrešno tipovani

Objavljeno:

Popović je naveo da su se takve situacije i ranije dešavale, odnosno da ne bi bio prvi put da neka porodica bude greškom ubijena.

- Mnogo je slučajeva Đokića je bilo devedsedtih godina, imate mnoga ubistva celih porodica. Da bih dao pravo mišljenje, morao bih da imam uvid u slučaj - rekao je Popović.

Porodica Đokić
foto: DRAGAN ILIĆ

Kako je dodao, najvažnije je da se uviđaj odradi dobro.

- Šta ako ubica izlazi iz ličnosti ćerke? Šta ako je porodica pogrešno tipovana? Mislim da se to u slučaju Đokića najverovatnije desilo. Način izvršenja ukazuje da je bio pogrešno istipovana. Zaleteli su se na nešto čega nema, kada su videli da nema ničega, pobili su ih i zapalili da bi prikrili zločin - naveo je Popović.

Kako dodaje, policija treba da istraži i ličnost ćerke i sve asprekte njenog života, jer postoji mogućnost da se možda se nekome nečim pohvalila...

Porodica Đokić
foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

On je dodao da akcenat treba staviti na ćerku.

- Koliko treba da se obradi Goran Đokić, treba i ćerka - rekao je Popović.

Porodica Đokić je ubijena sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u grudi i glavu, najverovatnije dok su bili u svom automobilu "pasat" na mračnom putu u selu Moravac. Ubica je nakon toga njihova tela spalio i zakopao ih na njivi. Na 12 kilometara od tog mesta, u selu Tešica, policija je pronašla i njihovo vozilo, koje je takođe bilo spaljeno.

Porodica Đokić
foto: Kurir/Dragan Ilić

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.