JEDNA GRUPA STOJI IZA UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ? Istraga ukazala na VAŽNU stvar!
Policija, Foto: Foto: Kurir/Marko Smiljković

ISTRAGA U TOKU

JEDNA GRUPA STOJI IZA UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ? Istraga ukazala na VAŽNU stvar!

Šlep kamion nije mogao da se probije do vozila već je zapaljen pasat izvučen viljuškarom

Objavljeno: 13:32h

Iza zločina u Moravcu mogla bi biti i organizovana kriminalna grupa jer je gotovo nemoguće da jedan čovek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubistvo.

Ne isključuje se mogućnost da je Đokić praćen danima kako bi se dobro proučilo njegovo kretanje te da je isto izabran trenutak za otmicu kada se vraća iz Moravca, budući da je vikendom obilazio majku.

U toj varijanti planiranje zločina moralo je da uključi i nekoga od lokalnih meštana koji im je pokazao mesto za skrivanje automobila i tela, kao i lokalne puteve. Lokacija na kojoj je zapaljen pasat je izuzetno nepristupačna tako da se kroz šibljem obrasle staze jedva prolazi autom. Na tom mestu, auto je zapaljen kako bi se uništili tragovi.

Činjenica da su tela i auto na dve, oko 10 kilometara, udaljene lokacije govori o o tome da je cilj bio da se policija zavara kako bi zločinci dobili dovoljno vremena da se bezbedno sklone.

Auto porodice Đokić koji je pronađen u okolini Aleksinca je u potpunosti spaljen.

Forenzičari tragaju za tragovima koji ih mogu dovesti do počinilaca. Zapaljeni delovi auta su prosejavani i pretraživani deo po deo.

Kako se saznaje na licu mesta, šlep kamion nije mogao da se probije do vozila već je zapaljen pasat izvučen viljuškarom.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.