BAKA NASTRADALIH DEVOJČICA U OBRENOVCU NASRNULA NA MAJKU MARIJU! Ništa nije jasno, meštani spremni na 1 potez!
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

TUGA

BAKA NASTRADALIH DEVOJČICA U OBRENOVCU NASRNULA NA MAJKU MARIJU! Ništa nije jasno, meštani spremni na 1 potez!

Kako dalje dodaje, on je tražio i preuzeo odgovornost da u narednom periodu pomogne Mariji i njenoj trogodišnjoj ćerki, koja je u trenutku nesreće takođe bila u stanu

Objavljeno:

Obrenovac će danas ponovo biti u suzama. Na Novom groblju u Obrenovcu održaće se poslednji ispraćaj sestara Mije (7) i Mine (5), koje su nastradale prošle nedelje od strujnog udara dok su se igrale u kupatilu.

Ekipa Objektiva juče je bila na licu mesta u Obrenovcu, a od kuma devojčica Aleksandra Marinkovića, koji je i pronašao beživotna tela kraj mašine za veš, saznali smo i da su građani ovog mesta spremni na mirne proteste ukoliko protiv majke devojčica Marije V. bude pokrenut krivični postupak.

‒ Uradićemo sve da dokažemo da ona nije kriva, iako nije svesna svega kroz šta upravo prolazi. Napisaćemo peticiju, zvaćemo sve institucije da nam pomognu kako bismo dokazali da je ona nevina. Ona je samo želela da prehrani svoju porodicu za koju se sama borila. Osim mene i moje supruge, nije imala ničiju podršku – navodi Aleksandar.

Kako dalje dodaje, on je tražio i preuzeo odgovornost da u narednom periodu pomogne Mariji i njenoj trogodišnjoj ćerki, koja je u trenutku nesreće takođe bila u stanu.

‒ Preduzeću apsolutno sve kako bih pomogao njima da na neki način nastave život. Marija nikada neće biti ista osoba, ali će morati da nastavi da se bori za treću ćerkicu – nastavlja naš sagovornik.

BABA NASRNULA NA MARIJU

On dodaje da se niko od Marijinih najbližih nije udostojio da joj se javi i pruži utehu ili pomoć.

‒ Kada se dogodila ova tragedija, Marijina majka je došla do Hitne pomoći i pokušala da fizički nasrne na nju, ali nije uspela. Ne znamo šta je time želela da postigne, ali se nakon toga više nije ni javila – dodao je Aleksandar Marinković.

Podsetimo, sestre Mia (7) i Mina (5) V. nastradale su od posledica strujnog udara u kupatilu. U vreme ove jezive tragedije, devojčice su bile u stanu samo sa mlađom sestrom (3), dok im je majka Marija bila na poslu u rasadniku.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.