POZNATO KADA ĆE BITI SAHRANJENE SESTRE PREMINULE U OBRENOVCU: Njihova smrt zavila je Srbiju u crno
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

TUGA

POZNATO KADA ĆE BITI SAHRANJENE SESTRE PREMINULE U OBRENOVCU: Njihova smrt zavila je Srbiju u crno

Užas koji se dogodio otkriven je pošto su komšije primetile poplavu u zgradi

Objavljeno: 11:51h

Sahrana devojčica koje su nastradale u nedelju popodne u Obrenovcu usled strujnog udara dok su se tuširale u kupatilu biće sutra.

Kako saznajemo, sahrana će biti održana u 13 sati na Novom groblju u Obrenovcu.

Podsetimo, sestrice M. V. (7) i M. V. (5) nastradale su od strujnog udara u kupatilu. U vreme jezive tragedije, koja je potresla ne samo Obrenovac i Srbiju već ceo region, majka devojčica bila je na poslu a one su sa mlađom sestrom (3) ostale same.

Užas koji se dogodio otkriven je pošto su komšije primetile poplavu u zgradi. Naime, voda iz njihovog iznajmljenog stana slivala se sve do trećeg sprata po vertikali te se sumnja da je voda nakon jezive smrti devojčica nastavila da ide iz tuša. Stanari su odmah zatvorili ventil i isključili osigurače. Prvi u stan su ušli kumovi nesrećnih devojčica koji su dela starijih devojčica našli u kupatilu. Najmlađa je bila u dnevnoj sobi na krevetu i spavala, te srećom je bila nepovređena.

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila usled strujnog udara ali da li je od bojlera, veš mašine ili loših instalacija vodenih i električnih biće utvrđeno istragom koja je u toku.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.