OGLASILA SE MAJKA UBIJENOG TRIFUNOVIĆA! Jedva je izustila OVE reči
Damir Ibrahimović, inače rođak Veljka Belivuka, Foto: Printscreen/ društvene mreže

šok

OGLASILA SE MAJKA UBIJENOG TRIFUNOVIĆA! Jedva je izustila OVE reči

Podsetimo, danas je bilo suđenje Damiru Ibrahimoviću, inače bliskom rođaku Veljka Belivuka, a on se izjasnio da nije kriv za krivično delo koje mu se stavlja na teret

Objavljeno: 09:14h

Nijaz Ibrahimović, otac optuženog Damira Ibrahimovića (20), kome se sudi da je nakon proslave Srpske nove godine nasmrt izbo svog najboljeg prijatelja Ivana Trifunovića (22), prema rečima porodice ubijenog, godinama je radio kao policajac.

- Mi se družimo više od 15 godina, a on je toliko radio u policiji u 29. novembru - navela je Biljana Trifunović, majka nasmrt ubijenog Ivana Trifunovića.

Inače, Nijaz Ibrahimović juče je za Kurir rekao da će se pravda i istina dokazati na sudu.

- Meni je žao tog deteta, ne daj bože nikome da se tako nešto dogodi. Pitajte Ivanovog oca šta su radili pola sata pre zločina? Pitajte, tukli su se u stanu on i Ivan - rekao je Damirov otac, a na ovu njegovu izjavu Ivanov otac kazao je da je ovo "jedna velika laž i da treba da ga bude sramota, jer je Ivan samo dva meseca pre tragedije dao krv za njega".

Podsetimo, danas je bilo suđenje Damiru Ibrahimoviću, inače bliskom rođaku Veljka Belivuka, a on se izjasnio da nije kriv za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Takođe, u nastavku suđenja svedočio je i Dragiša Trifunović, otac ubijenog, koji je rekao da su se Damir i njegov sin kockali.

- Zajedno su počeli da se kockaju, ali, koliko znam, nekih šest meseci pre zločina Ivan je prestao s tim, jer je donosio celu platu kući. Damir se zaštitnički odnosio prema Ivanu - naveo je Dragiša i objasnio da su oni okrivljenog voleli kao svog sina.

- Želim da se otkrije gde su jakna i nož kojim je uboden moj sin - zaključio je on na suđenju.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.