POGINUO STUDENT IZ MIONICE! Nakon udarca u betonski propust nije mu bilo spasa, ovo su strašni detalji
Saobraćajna nesreća, Foto: Printscreen/Pink

udes

POGINUO STUDENT IZ MIONICE! Nakon udarca u betonski propust nije mu bilo spasa, ovo su strašni detalji

Od zadobijenih povreda, mladi student iz Mionice je preminuo na licu mesta

Objavljeno:

Mladić Đorđe P. (20), nije nastradao od posledica direktnog sudara, već zbog prevrtanja svog vozila u kanal pored puta, nakon čega je udario u betonski propust.

Dvadesetogodišnji mladić iz Mionice Đorđe P. poginuo je na licu mesta u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 časova dogodila na lokalnom putu Vrtiglav-Bogovađa na teritoriji ove opštine, navodi Blic.

Mladić rođen 2001. godine, koji je upravljao mini-vanom "fiat skudo" i kretao u pravcu Mionice, nije nastradao od posledica direktnog sudara, već zbog prevrtanja svog vozila u kanal pored puta, nakon čega je udario u betonski propust, što je bilo kobno.

Naime, kako Blic navodi saznanja od izvora bliskih istrazi, prilikom izlaska iz jedne krivine na tom putu, Đorđevo vozilo se praktično "očešalo" o retrovizor putničkog automobila koji se kretao iz suprotnog pravca, nakog čega je mladić izgubio kontrolu za volanom i sleteo u kanal pored kolovoza. Njegov mini-van se zaustavio tek nakon udara u obližnji betonski propust, što je za mladića, zbog siline udara, bilo kobno.

Od zadobijenih povreda, mladi student iz Mionice je preminuo na licu mesta.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.