PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ČABARKAPE: Dodaje mu se i pljačka deviznog penzionera
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Dragana Udovičić

au

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ČABARKAPE: Dodaje mu se i pljačka deviznog penzionera

Istraga je posle zločina pokazala da su razbojnici kuću u Stupnici izabrali jer su čuli da vlasnik ima mnogo novca, odnosno da se u kući nalazi između 200.000 i 300.000 evra

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Šapcu podiglo je optužnicu protiv Aleksandra Čabarkape iz Kaluđerice, koji se tereti da je početkom aprila ove godine sa saučesnicima maskiran u policajca opljačkao kuću deviznog penzionera u selu Stupnica kod Loznice.

Čabarkapa je, da podsetimo, uhapšen ubrzo nakon zločina u jednom motelu, gde je iznajmio sobu nakon izvršenog krivičnog dela. Lisice na ruke stavljene su i četvorici njegovih saučesnika.

- Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Čabarkape zbog razbojništva i ona se nalazi na proveri u Višem sudu. On je i dalje u pritvoru, a dostavljen je i predlog da mu se pritvor produži - rekao je izvor.

Istraga je posle zločina pokazala da su razbojnici kuću u Stupnici izabrali jer su čuli da vlasnik ima mnogo novca, odnosno da se u kući nalazi između 200.000 i 300.000 evra.

- Čabarkapa, kao i S. Đ. (45), N. M. (31), A. N. (41) i Z. G. (30), upali su u kuću 1. aprila uveče, a dvojici muškaraca koji su bili unutra predstavili su se kao policajci koji su došli da traže skrivene migrante. Vlasnik kuće nije bio tu. Unutra je bio kućepazitelj (51) i vlasnikov rođak (43). Lažni policajci su ih pretukli, vezali i zarobili u tuš-kabini u kupatilu koje su zaključali. Tražili su neki sef sa devizama i zlatom, ali su našli samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara - kaže izvor.

Za Aleksandara Čabarkapu se čulo kada je bio deo ljubavnog trougla. Naime, on je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ljubom Pantović, a kada je ona ušla u jedan rijaliti, stupio je u romansu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja mu je rodila dete. Istovremeno je bio u braku sa izvesnom Klaudijom. Čabarkapa ima izuzetno turbulentan odnos sa nesuđenim tastom Karađorđem koji ga je prijavljivao za pokušaj ubistva, ali su se na kraju pomirili.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.