PRVA FOTOGRAFIJA RADOJA KOJI JE PRETUKAO ŠURAKA! Za dlaku sprečeno ubistvo u blizini Srbobrana
Radoje, Foto: Printscreen/facebook

jezivo

PRVA FOTOGRAFIJA RADOJA KOJI JE PRETUKAO ŠURAKA! Za dlaku sprečeno ubistvo u blizini Srbobrana

Mića S. (52), otac i zakonski staratelj maloletne D., navodi drugu stranu priče. Kako on objašnjava, njegova ćerka je dugo trpela porodično nasilje

Objavljeno:

Đorđe S. (38) iz sela Nadalj u blizini Srbobrana pretučen je kad je Radoje S. saznao da je žrtva bila nasilna prema maloletnoj i trudnoj D. (16), inače njegovoj sestri, sa kojom Đorđe ima još jedno dete.

Žrtva je zadobila povrede opasne po život, ima izliv krvi na mozak, prelom lobanje i nosa. Kako se saznaje Radoje Savić je oduvek bio zaštitnički nastrojen prema sestri.

KOMŠIJA SPREČIO UBISTVO

Komšija je otkrio da je celoj nemiloj sceni prisustvovao još jedan mladić.

- Radoje živi preko puta Đorđa, a tu u komšiluku je i taj treći momak. Oni se poznaju ceo život. Da nije bilo tog mladića, Radoje bi sigurno ubio Đorđa. Kako su mi ispričali u komšiluku, kada su došle policija i Hitna, Đorđe je bio neprepoznatljiv. Skroz mu je deformisao glavu - prepričava sagovornik za Objektiv.

Radoje se nalazi u pritvoru i biće saslušan u tužilaštvu zbog nanošenja teških telesnih povreda opasnih po život.

REČI TATA MIĆE

Mića S. (52), otac i zakonski staratelj maloletne D., navodi drugu stranu priče. Kako on objašnjava, njegova ćerka je dugo trpela porodično nasilje.

- Kao prvo, on nas je obmanuo. Bili smo kućni prijatelji, a on nam je zaveo petnaestogodišnju ćerku od koje je više nego duplo stariji. Do porođaja nismo znali da nam je ćerka trudna sa njim – započinje Savić.

Kako dodaje, nasilje je trpela njegova ćerka, a zet je i njima pretio.

- Nama je pretio da će nas sve zaklati, a ćerku mi je prvi put tukao u februaru. Ona mu se vratila posle mesec dana. Nakon šest meseci, opet ju je pretukao. Sve je to zabeleženo i u policiji i u Centru za socijalni rad, ali džabe... Najveću kaznu koju je dobio je 30 dana zabrane prilaska - ističe Savić.

Kako on dodaje, pre dve nedelje je sve kulminiralo.

- Kada je Đorđe došao sa posla, tražio je večeru. Moje dete je bilo posvećeno bebi i nije mogla da mu spremi, što je kod njega izazvalo agresiju. Vikao je, vređao i udario ju je, a ona je pobegla glavom bez obzira.

POPIO PIVCE

Kada je za to čuo njegov sin koji je došao na slobodan vikend iz Sombora, gde inače radi na otpadu, nije mogao da se obuzda.

- Gledali smo televizor, kada je on rekao da ide do sela. Kada se vratio, zatražio mi je pivo, a nakon toga rekao da će ga tražiti policija. Utom se napolju čuo haos, galama. Kada sam izašao, video sam Đorđa i njegovog oca Kostu kako stoje na vratima i prete da će nas ubiti. Ja sam u šoku jer se sada navodi da je on u teškom stanju, a ja ga svojim očima video - navodi Mića S.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.