MILJKOVIĆU PREČEŠLJANA SOBA: Evo šta je pronađeno i sa kim je deli
Marko Miljković, Foto: Dado Đilas

detalji

MILJKOVIĆU PREČEŠLJANA SOBA: Evo šta je pronađeno i sa kim je deli

Ćelija u kojoj najveći deo dana provode Mesar i njegov cimer bila je pretresana 14. aprila

Objavljeno:

Marko Miljković Mesar, desna ruka Velje Nevolje i vođa zloglasnog kriminalnog klana čija brojna zlodela i dalje šokiraju javnost u Srbiji, ali i regionu, deli zatvorsku sobu sa čovekom koji čeka suđenje zbog dilovanja droge.

Reč je o Nikoli Z., koji je bio u istoj ćeliji u momentu kada je pronađen sakriveni telefon kojim je Miljković komunicirao sa konsiljereom „kavačkog klana” Dejanom Lazarevićem.

Miljković je upravo zbog toga što je u ovom telefonu u aprilu ove godine otkriveno da je bilo poziva iz zatvora, dobio i zabranu poseta na osnovu disciplinskog postupka koji je protiv njega vođen.

Ćelija u kojoj najveći deo dana provode Mesar i njegov cimer bila je pretresana 14. aprila.

– Soba je češljana više sati, a dok je pretres trajao, Miljković je izveden iz ćelije. U sobi su tada zatečene flaše „bućice” napunjene solju. Bilo ih je desetak. Sve stvari u ćeliji bile su pregledane detektorom za metal. Nikola Z. je posle odveden na skener – otkriva izvor upoznat sa dešavanjima u aprilu ove godine. Telefon za komunikaciju Miljkovića i Lazarevića pronađen je u „bućicama” izvan sobe i izvan hodnika.

– Miljković se nevešto branio da nikada ranije nije video sporni telefon. Čak je i tvrdio da nikada ni svog cimera nije video kako telefonira. Sam je tražio i da sud utvrdi da li je „postojanje” ovog telefona na baznim stanicama. Drznuo se i da kaže da je taj telefon sigurno bio tu pre nego što je on došao u sobu – objašnjava sagovornik.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.