PRONAŠEN U LOKVI KRVI: Gej muškarac ubijen, partner kaže da se bavio prostitucijom!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

užas

PRONAŠEN U LOKVI KRVI: Gej muškarac ubijen, partner kaže da se bavio prostitucijom!

Prema prvim informacijama, sumnja se da je preminuo od obilnog krvarenja iz analnog otvora, te se sumnja da je smrt nastupila nakon što je nesrećni muškarac silovan, najverovatnije nekim predmetom

Objavljeno:

Tridesetsedmogodišnji muškarac, pripadnik LGBT populacije, koji se, prema navodima njegovog partnera, bavio prostitucijom u Beogradu, pronađen je mrtav u kući u jednom naselju u okolini Beograda, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, muškarac je zatečen u lokvi krvi u krevetu bez znakova života. Prema prvim informacijama, sumnja se da je preminuo od obilnog krvarenja iz analnog otvora, te se sumnja da je smrt nastupila nakon što je nesrećni muškarac silovan, najverovatnije nekim predmetom.

Ovaj jeziv slučaj otkriven je juče kada je stariji muškarca prijavio policiji da je u kući tridesetosomogodišnjeg muškarca, inače partnera preminulog, u okolini Beograda pronađeno telo u lokvi krvi. Policija je ubrzo izašla na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

Policija je u kući zatekla i vlasnika objekta, tridesetosmogidšnjeg muškarca koji je rekao da je preminuli muškarac bio njegov emotivni partner.

- On je rekao da je u emotivnoj vezi sa pokojnim bio oko pet godina. Ispričao je da su pripadnici LGBT populacije i da se preminuli ranije bavio prostitucijom - kaže izvor "Blica" upućen u slučaj.

Muškarac je policajcima rekao da je njegov partner par dana bio u Beogradu, da se juče vratio njegovoj kući i da mu je samo rekao da ga boli stomak.

- Rekao je da mu se žalio na bolove u stomaku, ali ništa više - dodaje izvor "Blica".

Izvršenim uviđajem zatečena je veća količina krvi u krevetu koja je nastala krvarenjem iz analnog otvora.

O ovom slučaju obavešten je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je telo uputio na Institut sudske medicine na obdukciju koja treba da utvrdi od čega je muškarac preminuo.

Policiji je naloženo i da sasluša emotivnog partnera preminulog muškarca.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.