PREMINUO MLADI FUDBALER NA TERENU! Poslednji minuti utakmice bili su kobni
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

užas

PREMINUO MLADI FUDBALER NA TERENU! Poslednji minuti utakmice bili su kobni

Da podsetimo, mladi fudbaler preminuo je na terenu u poslednjim minutima utakmice između FK Rad Barajevo i FK 011

Objavljeno:

Mladi fudbaler preminuo je na terenu u poslednjim minutima utakmice između FK Rad Barajevo i FK 011, koja se održavala na Adi Ciganliji.

D. J. (16), mladi fudbaler koji se juče srušio tokom utakmice na beogradskoj Adi Ciganliji, najverovatnije je preminuo usled izliva krvi na mozak, nezvanično se saznaje iz izvora bliskih istrazi, ali obdukcija će pokazati šta je tačno dovelo do smrti dečaka.

"Obdukcija tela dečaka nije završena, ali je najverovatnije reč o moždanom udaru. Čuli smo da su lekari, koji su juče pokušavali da ga ožive, prokomentarisali da je ovo izuzetno retko kod dece, da se dešava jednom u 500.000 slučajeva", navodi izvor koji se zatekao na terenu, piše Kurir.

Dečak je pre sedam dana prošao lekarski pregled na kome je sve bilo u redu, a lekari su komentarisali da se takav problem i ne vidi na običnom pregledu, već samo na magnentnoj rezonanci. S obzirom na to da se radi o mladoj osobi, magnetna rezonanca nije nešto što je uobičajeno, niti se radi zdravoj deci, koja ne ispoljavaju nikakve simptome, a kamoli na zdravstvenom pregledu za sportiste", ističe sagovornik.

Da podsetimo, mladi fudbaler preminuo je na terenu u poslednjim minutima utakmice između FK Rad Barajevo i FK 011.

Smrt tinejdžera D. J. potresla je sve koji su prisustvovali utakmici.

"Deca su plakala, roditelji i treneri bili u šoku. FK Rad Barajevo, za koji je D. J. igrao, je odgovoran kada je reč o zdravlju njihovih fudbalera, ovo je prosto bila nepredviđena situacija za koju niko nije mogao da zna", zaključuje izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.