POĆETINO UBEĐUJE JAVNOST DA JE NJEGOV ODNOS SA MESIJEM DOBAR: Pitao sam ga kako je, a on je rekao da je u redu!
Foto: EPA/YOAN VALAT

AJDE DA MU VERUJEMO

POĆETINO UBEĐUJE JAVNOST DA JE NJEGOV ODNOS SA MESIJEM DOBAR: Pitao sam ga kako je, a on je rekao da je u redu!

Pari Sen Žermen je pobedio golom Maura Ikardija u drugom minutu nadoknade vremena, pa je pariski klub ostao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u ligi od 18 bodova

Objavljeno:

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je da sve radi za dobro ekipe i igrača, uključujući i to da zameni fudbalera Lionela Mesija u utakmici protiv Liona.

Pari Sen Žermen je sinoć pobedio Lion sa 2:1, a mnogi su bili iznenadjeni odlukom Poketina da zameni Mesija u 75. minutu pri rezultatu 1:1.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Mesi je ovog leta kao slobodan igrač iz Barselone prešao u pariski klub. On je odigrao tri utakmice, ali još nije postigao gol za Pari Sen Žermen.

- Svi znamo da imao 35 sjajnih igrača u ekipi. Samo 11 može da igra, ne više. Odluke sam doneo za dobrobit ekipe i svakog igrača. Svaki trener o tome razmišlja. Ponekad to uspe, ponekad ne. Na kraju, zbog toga smo svi ovde. Ovakve odluke mora da donese trener - rekao je Poketino, preneo je Skaj. Mesi je izgledao zbunjeno kada je video da će ga zameniti Ašraf Hakimi i razmenio je nekoliko reči sa trenerom kada je izlazio. Oni se pored klupe nisu rukovali.

- Što se tiče njegove reakcije, pitao sam ga kako je, a on je rekao da je u redu. To je to - naveo je Poketino.

Pari Sen Žermen je pobedio golom Maura Ikardija u drugom minutu nadoknade vremena, pa je pariski klub ostao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u ligi od 18 bodova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.