POLICAJAC KOLIMA UDARIO DEVOJČICU (12) KOD VRANJA: Zakačio je RETROVIZOROM, policija odmah izašla na TEREN!
Policija, Foto: Filip Plavčić

NEZGODA

POLICAJAC KOLIMA UDARIO DEVOJČICU (12) KOD VRANJA: Zakačio je RETROVIZOROM, policija odmah izašla na TEREN!

Kako navode iz MUP-a, pripadnici Policijske uprave (PU) u Vranju, odmah su po prijavi saobraćajne nezgode izašli na lice mesta

Objavljeno:

Devojčica stara 12 godina iz mesta kod Vranja povređena je u četvrtak kada ju je, kako saznajemo, dok je prelazila put, kolima udario policajac.

Nezgoda se dogodila u selu Neradovac kada je devojčica prelazila kolovoz na mestu gde ne postoji obeležen pešački prelaz.

Kako navode iz MUP-a, pripadnici Policijske uprave (PU) u Vranju, odmah su po prijavi saobraćajne nezgode izašli na lice mesta.

Devojčica je udarena retrovizorom privatnog automobila policijskog službenika.

- Tom prilikom je devojčica pala i lekarska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Utvrđeno je da policijski službenik nije imao alkohola u krvi - navode iz MUP-a za Telegraf.rs.

Policija je, dodaju, o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje se izjasnilo da se protiv policajca podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

U centru Neradovca, u četvrtak popodne održan je protest meštana na kome je tražena veća bezbednost saobraćaja, nakon što je devojčica povređena.

Bonus video:

00:16

STRAVIČNA NESREĆA U BORČI: Kamion udario devojku, poginula na mestu

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.