OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA I NAPAD NA GORANCA PREDAO SE POLICIJI? Navodno vozio automobil iz kog je pucano
Ilustracija, Foto: FOTO: NS Uživo

predao se

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA I NAPAD NA GORANCA PREDAO SE POLICIJI? Navodno vozio automobil iz kog je pucano

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo

Objavljeno: 23:02h

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića, saznaje "Blic".

Kako saznajemo reč je o Danijelu Janošu. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se predao.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nalogodavac ovog napada je, kako se sumnja, bivši policajac Dalibor Bogadnović Boća inače nekada Gorančev blizak prijatelj.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.