PINK PANTERI IZ SRBIJE OSUĐENI U AUSTRIJI: Terete se za VIŠEGODIŠNJE KAZNE!
Policija, Foto: Profimedia

ROBIJA

PINK PANTERI IZ SRBIJE OSUĐENI U AUSTRIJI: Terete se za VIŠEGODIŠNJE KAZNE!

Jedan od navedene dvojice se tereti za 11 pljački nakita u Insbruku, Beču, Lincu, Amstetenu, a osuđen je na devet godina zatvora, dok je njegov saučesnik dobio 4,5 godine

Objavljeno:

Članovi kriminalne grupe "Pink Panter", dvojica Srba, koji se terete za 11 pljački nakita u Beču, Lincu, Insbruku, Amstetenu, osuđeni su danas pred sudom u Insbruku na višegodišnje kazne.

Jedan od navedene dvojice se tereti za 11 pljački nakita u Insbruku, Beču, Lincu, Amstetenu, a osuđen je na devet godina zatvora, dok je njegov saučesnik dobio 4,5 godine, piše timenews.

Drugookrivljeni (35) je optužen da je sa prvookrivljenim (37) opljačkao 2016. godine radnju sa satovima u Insbruku, kao i da je prodavcu pretio "air-soft" pištoljem.

Obojica su priznali krivicu i izvinili se Austriji za svoja dela. Mlađi, odnosno, drugookrivljeni se tereti i za krađu automobila, a njegov advokat je pokušao da ga odbrani tako što je rekao da je ovaj nosio sekiru sa sobom kojom je razbijao stakla sa nakitom, a ne da je nosio da bi nekog povredio.

Takođe je naveo da je izazvao štetu od 600.000 evra, a sud je naveo da je šteta veća od dva miliona evra. Inače, ova kazna im se dodaje na već postojeću, što znači da će stariji iza rešetaka biti 12 godina, a ovaj drugi 8 godina i mesec dana.

Bonus video:

PLJAČKA UŽIVO USRED CENTRA BEOGRADA: Jedan čuva stražu, drugi otima 300.000 dinara
00:25

PLJAČKA UŽIVO USRED CENTRA BEOGRADA: Jedan čuva stražu, drugi otima 300.000 dinara

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media