NEĐELJKO ODMAH REAGOVAO NAKON IZREČENE PRESUDE: Tražio je JEDNU STVAR!
Neđeljko Đurović, Foto: printscreen/facebook

robija

NEĐELJKO ODMAH REAGOVAO NAKON IZREČENE PRESUDE: Tražio je JEDNU STVAR!

Optuženi je od početka do kraja suđenja tvrdio da nije počinio ubistvo, a u završnoj reči je rekao da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani

Objavljeno:

Neđeljku Đuroviću danas je izrečena presuda za ubistvo studenta Miloša Mileusnića i on je osuđen na 30 godina zatvora. Kako javlja naš reporter iz sudnice, u trenutku kada je presuda čitana, Đurović je skinuo masku, trljao rukom usta i gledao u pod. Kada mu je pročitana presuda, tražio je od sudije da razgovara sa majkom.

- Sada nije trenutak za to - odgovorila je Đuroviću sudija Nataša Albijanić.

Nakon toga policija je stavila Đuroviću lisice na ruke i odvela ga.

Izricanju presude danas su prisustvovali otac ubijenog Miloša, Goran Mileusnić, kao i brojni Miloševi prijatelji. U sudnici je bila i Neđeljkova majka.

Đurović je osuđen dve i po godine posle ubistva studenta Miloša. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

Optuženi je od početka do kraja suđenja tvrdio da nije počinio ubistvo, a u završnoj reči je rekao da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani.

- Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve - rekao je tada optuženi.

On je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Bonus video:

01:07

KONAČNO STIGLA OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA KAPETANU GRUJOVIĆU IZ ČAČKA Dragomir će biti skinut sa poternice, moći će slobodno da se kreće

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.