PRIJATELJI UBIJENOG MILOŠA ZA IZRICANJE PRESUDE NEĐELJKU DOŠLI U USTIM MAJICAMA: Poruka previše boli!
Miloš Mileusnić, Foto: Printscreen Facebook

tužno

PRIJATELJI UBIJENOG MILOŠA ZA IZRICANJE PRESUDE NEĐELJKU DOŠLI U USTIM MAJICAMA: Poruka previše boli!

Svi su u istim majicama, na kojima je bolna poruka: "Samo da si nasmejan, takvog te pamtim", a doneli su i transparent na kom piše "pravda za Miloša"

Objavljeno:

Posle više od godinu dana u Višem sudu u Beogradu danas se završava suđenje Neđeljku Đuroviću (31), povodom optužbi za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24). Tužilaštvo za optuženog Neđeljka traži 40 godina zatvora. Najbolji prijatelji ubijenog Miloša, među kojima je i njegov cimer Filip, okupili su se ispred Višeg suda u Beogradu da sačekaju presudu.

Svi su u istim majicama, na kojima je bolna poruka: "Samo da si nasmejan, takvog te pamtim", a doneli su i transparent na kom piše "pravda za Miloša".

- Očekujem da Neđeljka osude na 40 godina zatvora. Svaka druga kazna bi za ubicu bila nagrada - rekao je Filip za Telegraf.rs.

Ðuroviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, a tužilac je za njega tražio maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora. Optuženi sa druge strane tvrdi da nije on počinio ubistvo, a u završnoj reči je rekao da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani.

- Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve - rekao je na prethodnom ročištu optuženi.

Tužilaštvo smatra da je Ðurović u noći zločina izašao na ulicu sa nožem u ruci, rešen da nekoga ubije. Slučajno je naleteo na Mileusnića koga nikada ranije nije video u životu i izbo ga.

Ðurović međutim od početka suđenja negira da je on osoba koja je na smrt Mileusnića izbola nožem u ranim jutarnjim časovima 27. januara. On je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Bonus video:

01:50

OD MMA BORACA DO KRIMINALCA: Skrenu sa sportskog puta, pa stignu do samog vrha kriminalnog miljea

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.