ĐUROVIĆEV ADVOKAT NA ŠOKANTAN NAČIN POKUŠAVA DA GA ODBRANI: Optužio policiju, povezuje slučaj sa Belivukom!
Ilustracija, Foto: Facebook printscreen

užas

ĐUROVIĆEV ADVOKAT NA ŠOKANTAN NAČIN POKUŠAVA DA GA ODBRANI: Optužio policiju, povezuje slučaj sa Belivukom!

Sud je izricanje presude zakazao za 14. septembar

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od suda da Neđeljka Đurovića (31), u javnosti poznatijeg kao "ubica s Tvitera", osudi na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog podmuklog ubistva studenta Miloša Mileusnića (24) iz Čačka. Ubistvo se dogodilo 27. januara 2019. u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Advokat odbrane je odmah reagovao i rekao da sumnja da je njegovom klijentu policija podmetnula dokaze, pa dovodi u vezu ovaj slučaj sa procesom protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Sud je izricanje presude zakazao za 14. septembar.

Goran Mileusnić, čijeg je sina Miloša Mileusnića ubio na ulici Neđeljko Đurović, juče je podržao tužilaštvo, koje je zatražilo maksimalnu kaznu za ubicu njegovog sina, i rekao da se nada da krivac neće izaći iz zatvora dok je on živ.

Da podsetimo, sumnja se da je Đurović posle noći provedene za računarom, na društvenim mrežama, uzeo kuhinjski nož i izašao na ulicu da ubije bilo koga.

"Dokazi izvedeni tokom glavnog pretresa čine nespornim da je Neđeljko Đurović izvršio krivično delo, ubio Miloša Mileusnića", istakao je zamenik tužioca Lazar Lazović i napomenui da to dokazuju biološki tragovi, snimci nadzornih kamera, ali i izjave svedoka.

Podsetio je i da su očevici zločina pred sudom ispričali kako su čuli da Mileusnić moli za život i ubici se obraća rečima: "Nemoj, molim te!"

Šokantna odbrana Đurovićevog advokata

Branilac Neđeljka Đurovića, advokat Jovan Stanojević, zatražio je juče od suda da oslobodi Đurovića tvrdeći da je policija podmetnula dokaze protiv njegovog klijenta.

"Cela stvar je nameštaljka! Sumnjam, ali nemam dokaze da mu je policija sve namestila, jer je bio navijač Partizana, posle ovih predmeta u Specijalnom tužilaštvu sve mi je jasno", kazao je Đurovićev advokat, aludirajući na postupak koji se vodi protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a koji se sumnjiče da su pod paravanom Partizanove navijačke grupe "Principi" organizovali kriminalnu grupu odgovornu za otmice i svirepa ubistva.

Tužilac je rekao da se napad dogodio na podmukao način, iz zasede

"Napad se, nesporno je, dogodio na podmukao način, iz zasede, kad žrtva nije očekivala i nije mogla da se brani. Ubica i žrtva se nikad nisu sreli, nisu se poznavali. Utvrđeno je da je osumnjičeni toga jutra rešio da izađe na ulicu i nekome oduzme život. Kad je krenuo uz ulicu, nije znao koga će da napadne. Podsetiću da među nama i dalje ima onih koji su spremni da ubiju i da svakome od nas to može da se desi ako nam se u rano jutro putevi ukrste s takvom osobom", istakao je tužilac u završnoj reči, podsećajući da je Đurović studenta koji je u zimsko jutro krenuo kod devojke izabrao nasumice.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.