ŽENA IZ ZABLAĆA KOJU JE PRETUKAO SUPRUG SE OPORAVLJA: Uvo su joj AMPUTIRALI, u glavi joj je bila samo jedna MISAO!
Muškarac i žena, Foto: Instagram.com/Printscreen

užas

ŽENA IZ ZABLAĆA KOJU JE PRETUKAO SUPRUG SE OPORAVLJA: Uvo su joj AMPUTIRALI, u glavi joj je bila samo jedna MISAO!

– Ćerka čeka da je otpuste iz bolnice. Rane su joj zarasle. Videla sam je na kameri jer su posete zabranjene. Rekla mi je da će sa decom doći kod mene i da se više neće vraćati mužu nasilniku – priča Slađana

Objavljeno:

Žena N.V. koju ju je suprug pre dve nedelje pretukao skoro na smrt u Zablaću se uspešno oporavlja.

Kako objašnjava njena majka, ona ne želi da se vrati mužu nasilniku.

– Ćerka čeka da je otpuste iz bolnice. Rane su joj zarasle. Videla sam je na kameri jer su posete zabranjene. Rekla mi je da će sa decom doći kod mene i da se više neće vraćati mužu nasilniku – priča Slađana.

Kako smo pisali, Goran V. je krvnički tukao svoju ženu daskom sa ekserima, zbog čega joj je skoro otkinuo uvo. Nažalost, zbog stepena povreda njoj je ono i amputirano.

– Ćerka mi je rekla da se oseća dobro i da jedva čeka da vidi decu. Troje su kod mene, a o bebi od osam meseci brigu vodi moja prija. Ona ima svoj posao i živeće kod nas, deci ništa neće faliti – kaže Slađana.

Upozoravali su je da Goran nije za nju, ali ona nije želela da sluša.

– Nisam je pitala šta je prethodilo batinama. Nije ni ona to spominjala. Ranije sam joj govorila da on nije za nju, ali nije me slušala. Posle svega bitno je da je dobro i da će se vratiti živa deci- dodaje Slađana.

Kaže da joj ništa nije teško oko troje dece samo kad zna da joj je ćerki bolje. Da se danima molila samo da preživi jer ju je suprug tukao sve dok nije iznemogla od bola.

Bio neuračunljiv?

Goran V. nalazi se u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu gde će biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u trenutku izvršenja dela, prenosi Blic.

On se u policiji pravdao da se ničega ne seća i da su oboje bili pijani. Takođe je imao zabranu prilaska ženi, ali ju je prekršio. Ukoliko se dokaže njegova krivica preti mu do 15 godina robije.

O sinu nasilniku ne želi više da govori ni njegova majka Stoja.

– Nisam ga ni videla više niti čula. Molila sam ga da je ne bije, ali nije pomoglo. I mene je udarao i to mogu da mu oprostim, ali šta je uradio snahi to ne mogu. Nek mu sude za ono što je uradio – kaže majka uhapšenog Gorana V.

Ona tvrdi da se nije čula sa snahom i da će za nju biti dostupna šta god da je zatreba. Trenutno brine o njihovom četvrtom detetu bebi od osam meseci.

– Kako snaha bude želela neka tako i odluči – kaže Stoja.

Bonus video:

00:16

STRAVIČNA NESREĆA U BORČI: Kamion udario devojku, poginula na mestu

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.