"NAPAO ME JE SA LEĐA I REKAO DA MU NIKAD NEĆU POBEĆI": Jeziva ispovest devojčice koju je napao KOMŠIJA na Čukarici
Ilustracija, Foto: RINA

STRAVIČNO

"NAPAO ME JE SA LEĐA I REKAO DA MU NIKAD NEĆU POBEĆI": Jeziva ispovest devojčice koju je napao KOMŠIJA na Čukarici

Ona je uz odobrenje majke i u njenom prisustvu ispričala grozote koje je doživela od komšije kojeg njena porodica poznaje duži niz godina, s obzirom da su od njega kupili kuću

Objavljeno:

“Komšija me je napao s leđa, jako me uhvatio za rame i počeo da govori kako je on čovek mog života, da mu nikad neću pobeći i da bi me grlio i ljubio. Uspela sam da snimim deo toga što je pričao, a posle sam se požalila mami”.

Ovako započinje svoju ispovest petnaestogodišnja devojčica koju je u nedelju uveče napao komšija N.K. (49) na Čukarici.

Ona je uz odobrenje majke i u njenom prisustvu ispričala grozote koje je doživela od komšije kojeg njena porodica poznaje duži niz godina, s obzirom da su od njega kupili kuću.

– Otišla sam do prodavnice, a on je pijan stajao sa flašom. Kada sam prošla, uhvatio me je s leđa, stegao za rame i počeo da mi priča razne stvari. Između ostalog mi je pominjao i kako bi mi svašta radio, ali se ne bi iživljavao jer je on čovek mog života. Upalila sam telefon u džepu i uspela da snimim kad je rekao da je “imao potrebu” da mi to ispriča, a da ja “razmislim o predlogu” – ispričala je devojčica za Kurir.

Naglasila je da se jako uplašila.

– Morala sam da ispričam mami šta se desilo jer me je jako stegao i uplašila sam se. On je mene i ranije gledao na neki bolestan način. Plašila sam ga se i izbegavala ga. Imala sam utisak da me gleda od glave do pete kada prođem – dodala je ona.

Ima noćne more

Devojčicina majka ističe da će zbog ćerkinog stanja potražiti pomoć stručnjaka.

– Noću loše spava, stalno je kod rođaka. Mislili smo da će biti bolje ako ide u školu i tamo u društvu vršnjaka zaboraviti na ovaj događaj, ali očigledno je da ćemo morati da potražimo stručnu pomoć što pre – kaže mama napadnute.

Juče se vratila u školu, ali je bila na svega dva časa.

– Boli me glava i stomak, osećam se loše, pod stresom sam i osećam nervozu. Plašim se da spavam kod kuće pa idem kod rođaka – rekla je devojčica.

Podsećamo, manijak N.K uhapšen je u ponedeljak, nakon što je pokušao da zapali kuću devojčicine porodice, a u tužilaštvu je izneo sramnu odbranu – braneći se da se ničega ne seća jer je bio pod dejstvom alkohola.

(Espreso/24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.