KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OCA KOJI JE SLUČAJNO UDARIO SINA AUTOMOBILOM: Istraga će utvrditi KOLIKO JE KRIV
Krivična prijava protiv oca, Foto: Beta / Saša Đorđević

povreda

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OCA KOJI JE SLUČAJNO UDARIO SINA AUTOMOBILOM: Istraga će utvrditi KOLIKO JE KRIV

Kako je "Blic" pisao, dečak je teško povređen 2. avgusta kada je sa porodicom došao u selo Jastrebac na vašar.

Objavljeno:

Protiv D. D. (32) koji je 2. avgusta kolima slučajno udario sina i naneo mu povrede opasne po život, biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu nakon čega će biti utvrđeno da li je počinio krivično delo.

- Naloženo je policijskoj stanici Vladičin han da podnese krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja pa će u predistražnom postupku biti utvrđeno da li ima elemenata krivične odgovornosti, potvrdio je osnovni javni tužilac u Vladičinom Hanu Dragan Nikolić.

Kako je "Blic" pisao, dečak je teško povređen 2. avgusta kada je sa porodicom došao u selo Jastrebac na vašar. Do nesreće je došlo na improvizovanom parkingu kada se sagnuo da veže pertlu iza džipa BMW njegovog oca. Otac je krenuo da parkira vozilo i nije video dečaka koji se sagnuo pa ga je nesrećnim spletom okonosti udario kolima nanevši mu teške povrede opasne po život.

Mališan je odmah transportovan u Niš gde je konstatovan obostrani prelom rebara, obostrana povreda plućne maramice, izliv krvi u grudnom košu, prelom male karlice i povreda glave. Zbog izuzetno teških povreda, dečak je odmah pričključen na respirator.

Lekari Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju su danima bili bitku za dečakov život i na kraju uspeli da se izbore za njegovo zdravlje – 31. avgusta mališan je otpušten sa bolničkog lečenja kući jer se u potpunosti oporavio.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.