SIGURNOSNE KAMERE UHVATILE LOPOVE U OBRENOVCU: Vlasnik prodavnice za Espreso otkrio ko ga je OPLJAČKAO! VIDEO
Pljačka u Obrenovcu, Foto: Printscreen

odustao od zvanja policije

SIGURNOSNE KAMERE UHVATILE LOPOVE U OBRENOVCU: Vlasnik prodavnice za Espreso otkrio ko ga je OPLJAČKAO! VIDEO

Policiju u ovom slučaju vlasnik nije ni zvao, jer kako kaže ovo je treći put da prolazi kroz isto

Objavljeno: 11:05h

Teška krađa dogodila se jutros oko četiri sata u prodavnici "Pižon 10" u Obrenovcu, kada je za sada nepoznati muškarac ušetao u objekat i počinio krivično delo, što se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Kako se vidi na sigurnosnim kamerama, nepoznati muškarac sa kapuljačom, prvo je sa police skinuo jednu stvar, a onda je redom počeo da uzima drugu robu. Međutim, to je samo mali deo katastrofe kroz koju vlasnik lokala, Aleksandar Stojanović prolazi već mesec dana!

- Tri azilanta su prvo isekla tendu od prodavnice, ušla, pokupila šta im treba i izašla. Onda su se vratili i nogama udarali vrata da ih otvore, ali nisu uspeli. Ovo je već treći put da mi neko obija prodavnicu za mesec dana, kamere su snimile sva tri puta, ali počinioci ni u jednom slučaju nisu pronađeni", ispričao je za portal Espreso vlasnik prodavnice.

Prema njegovoj proceni lopovi su odneli robu u vrednosti od 8.000 dinara, a policiju u ovom slučaju vlasnik nije ni zvao.

"To i nije neki novac, veća šteta je uništena tenda, to me svaki put košta mnogo više. Policiju sad nisam ni zvao, prva dva puta su dolazili, radili uviđaj i ništa", ispričao je Stojanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.