ANTONIJEVIĆ SE OGLASIO POVODOM UKIDANJA PRITVORA BJELOGRLIĆU! Zatečen je, rekao samo jedno!
Predrag Antonijević, Foto: Dragan Kadić

šok

ANTONIJEVIĆ SE OGLASIO POVODOM UKIDANJA PRITVORA BJELOGRLIĆU! Zatečen je, rekao samo jedno!

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu “Ambasador” sa leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu

Objavljeno: 14:27h

Kako se saznaje, Draganu Bjelogrliću danas je ukinut pritvor, a povodom te odluke smo kontaktirali Predraga Gagu Antonijevića

"Zatekli ste me, nisam znao da mu je ukinut pritvor. Ja ću ostati pri svome i tužiti Bjelogrlića, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem", rekao je Gaga Antonijević za Alo!

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu “Ambasador” sa leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.