ANTONIJEVIĆ OTKRIO ŠTA JE VIKALA KATARINA RADIVOJEVIĆ! Prišla je i rekla ove 4 REČI!
Predrag Antonijević, Foto: Printscreen/ TV Prva

jezivo

ANTONIJEVIĆ OTKRIO ŠTA JE VIKALA KATARINA RADIVOJEVIĆ! Prišla je i rekla ove 4 REČI!

Podsetimo, Tužilaštvo će nakon saslušanja Bjelogrlića odlučiti da li će predložiti Osnovnom sudu da mu odredi pritvog do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode

Objavljeno:

Glumac Dragan Bjelogrlić fizički je nasrnuo na reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu Ambasador juče oko 4 ujutru.

Kao se na snimku vidi Bjelogrlić je prišao reditelju i nekoliko puta ga je udario dok ga ljudi koji su se nalazili oko njih nisu razdvojili.

Ceo slučaj je došao i do policije kada je Bjelogrlićč priveden i zadržan na 48 sati, nakon čega je danas sproeveden u Tužilaštvo gde će dati izjavu o incidentu.

S druge strane Antonijević je jutros gostovao u emisiji na TV Prva, gde je otkrio šta se tačno desilo u trenutku incidenta gde se našla i glumica Katarina Radivojević, a reditelj je otkrio i šta je ona rekla u trenutku kada su ih razdvajali.

"Ona je vikala "ja bi ga ubila", prvo je vikala "nemoj"! Posle druge sezone "Ubica" ja sa njom nemam nikakav kontakt, čak je nisam ni video u međuvremenu viđao", ispričao je Antonijević u jutarnjem programu, a prisetio se i reči Bjelogrlića :

- Psovao je i Daru, i moju majku, govorio "ubiću te", "šta ti mene provociraš".

Podsetimo, Tužilaštvo će nakon saslušanja Bjelogrlića odlučiti da li će predložiti Osnovnom sudu da mu odredi pritvog do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Bjelogrliću je juče određeno zadržavanje do 48 sati, a osumnjičen je za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje Krivični zakonik propisuje kaznu zatvora do tri godine, odnosno od pet godina zatvora, u zavisnosti da li je naneta lakša ili teža telesna povreda.

(Espreso/TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.