DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U RESNIKU: Majka osumnjičenog sve vreme bila SVEDOK
Foto: Shutterstock

UŽAS

DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U RESNIKU: Majka osumnjičenog sve vreme bila SVEDOK

Podsetimo, fizičko i seksualno zlostavljanje, prema prijavi devojke, dogodilo se kada se ona 13. avgusta našla sa bivšim dečkom da bi rešili nesuglasice

Objavljeno:

Devojka I. B. Prijavila je policiji da ju je Nebojša M. (40) oteo, tukao i 10 puta silovao jer nije htela da se pomiri s njim. Sumnja se da se nad njom iživljavao naočigled svoje majke

Nebojša M. (40) iz Beograda, koji je uhapšen zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B. pa je odveo u kuću u Resniku i naredna tri dana je zverski tukao i silovao, juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, nakon čegamu je određen pritvor.

Dok istraga traje kako bi se tačno utvrdile sve okolnosti optužbe devojke da ju je Nebojša držao protiv njene volje, tukao i najmanje 10 puta silovao, tužilaštvo je zahtevalo njegovo psihičko veštačenje, kao i dopunu medicinske dokumentacije devojke.

- Navodno tokom zverskog iživljavanja nad devojkom, majka osumnjičenog je bila u kući, zbog čega se postavlja pitanje zašto nije reagovala. Proverava se i da li je neko čuo krike i dozivanje u pomoć, kao i da li su susedi videli da osumnjičeni dovozi i odvozi žrtvu. Evidentno je da je devojka imala brojne povrede po telu, zbog čega joj je ukazana medicinska pomoć – navodi naš izvor.

Podsetimo, fizičko i seksualno zlostavljanje, prema prijavi devojke, dogodilo se kada se ona 13. avgusta našla sa bivšim dečkom da bi rešili nesuglasice.

- On je tog dana došao autom po nju na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Prema tvrdnjama devojke, njen bivši partner je pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada ju je prisilio da uđe s njim u auto - rekao je naš sagovornik iz istrage, i dodao:

- Nebojša ju je potom odvezao u Resnik, u njegovu kuću gde živi sa majkom. Tamo ju je navodno vezao i zarobio. Oduzeo joj je mobilni telefon da bi je sprečio da pozove pomoć. Više puta ju je pretukao, ponižavao, a sumnja se da ju je silovao najmanje deset puta. Posle tri dana jezive torture, Nebojša je ubacio devojku u auto i odvezao je ispred zgrade u Ulici Dušana Radovića kod broja 7 na Zvezdari.

Međutim, tu nije bio kraj. Navodno, pošto ju je izbacio iz automobila, opet ju je brutalno pretukao.

- Šutirao ju je i udarao palicom za bejzbol. Kada je završio s iživljavanjem, ostavio je devojku da leži na ulici. Kad je onda došla sebi, otišla je u policiju i prijavila slučaj. Nebojša je ubrzo nakon toga uhapšen - navodi izvor iz istrage.

(Espreso/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.