MAJKA TROJE DECE TEŠKO POVREĐENA U SUDARU, ĆERKE ZADOBILE KONTUZIJE!
KC Niš, Foto: Beta / Saša Đorđević

tuga

MAJKA TROJE DECE TEŠKO POVREĐENA U SUDARU, ĆERKE ZADOBILE KONTUZIJE!

Kako je naš list pisao, oni su se nalazili u automobilu marke „audi“ švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravčlkjao vozač star 42 godine a koji je pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza

Objavljeno: 20:47h

Švajcarska državljanka G.H. stara 32 godine koja je povređena sa tri svoje ćerke u udesu jutros oko 5.15 časova na auto-putu Niš-Beograd kod Aleksinačkog bujmira, zadržana je na Neurohirurgiji zbog teških povreda dok su tri njene ćerke koje su takođe povređene zadobile kontuzije, saznaje „Blic“.

Kako saznaje „Blic“ u KC Niš, Majka je smeštena na Klinici za neurohirurgiju ali se ne nalazi u šok sobi. Devojčica stara 10 godina ima potres mozga, nagnječenje tela i modrice na glavi i grudnom košu, njena trogodišnja sestra ima potres mozga i nagnječenje trbuha dok je najmlađa devojčica koja ima svega četiri meseca samo ugruvana, rečeno je „Blicu“ u Kliničkom centru u Nišu.

Kako je naš list pisao, oni su se nalazili u automobilu marke „audi“ švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravčlkjao vozač star 42 godine a koji je pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza. Nezvanično se saznaje da je u reč o porodici iz Bujanovca koja živi i radi u Švajcarskoj pa tako ima i njihovo državljanstvo a nezgoda se desiloa kada su sa odmora krenuli kući u Švajcarsku.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.