NASTAVLJA SE ISTRAGA PROTIV OCA KOJI JE PODVODIO MALOLETNU ĆERKU PEDOFILIMA: U telefonu pronađeni dokazi!
Hapšenje pedofila u akciji Armagedon, Foto: MUP

užas

NASTAVLJA SE ISTRAGA PROTIV OCA KOJI JE PODVODIO MALOLETNU ĆERKU PEDOFILIMA: U telefonu pronađeni dokazi!

Kako se saznaje od izvora iz istrage, sve je otkriveno pre mesec dana, kada je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) nadziralo Fejsbuk profile osoba koje se sumnjiče za pedofiliju

Objavljeno:

Policija je u okviru akcije "Armagedon" uhapsila oca devojčice (15) zbog sumnje da ju je podvodio muškarcima koji su sa njom imali seksualne odnose.

On je navodno dete terao da se nago slika i snima, a on da je sve to preko Fejsbuka slao pedofilima. Osim ovog oca, uhapšeno je ukupno 28 seksualnih manijaka, koji se sumnjiče da su imali seks sa ovom maloletnicom ili posedovali njene fotografije I snimke.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, sve je otkriveno pre mesec dana, kada je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) nadziralo Fejsbuk profile osoba koje se sumnjiče za pedofiliju.

Otac makro

- Primećeno je da oni često komuniciraju sa jednom maloletnicom, pa je ona u svojstvu svedoka pozvana na ispitivanje. Sa devojčicom je u tužilaštvo došao i njen otac. Prilikom ispitivanja, tužiocu se ponašanje deteta i njenog oca učinilo sumnjivim, pa je ubrzo otkriveno da ovaj za novac podvodi ćerku - rekao je izvor iz istrage i dodao:

- Daljom kontrolom mobilnog telefona osumnjičenog, kao i njegovog kompjutera, utvrđeno je da je on u stalnoj komunikaciji sa više desetina pedofila, kojima je slao slike i snimke svoje golišave ćerke. Nakon što je otac uhapšen, policija je odmah krenula u akciju i privela čak 18 pedofila, među kojima su bila i dva muškarca koji su navodno imali seksualne odnose sa devojčicom. Navodno je jedan od njih bio i starac (73), koji je osumnjičen da je na osnovu dogovora sa ocem devojčice imao sa njom seksualni odnos, kao i da je posedovao fotografije i snimke maloletnice.

Iako je tada veliki broj pedofila uhapšen i sklonjen sa ulice, tužilaštvo je na stavilo istragu. Prilikom kontrole mobilnog telefona oštećenog deteta utvrđeno je da joj preko Fejsbuka i dalje stižu poruke od pedofila. Zbog toga je prekjuče policija, u nastavku akcije "Armagedon", u nekoliko gradova Srbije uhapsila još deset osumnjicenih.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.