SRPSKA STARLETA SE U ZATVORU DOBRO SNALAZI: Postala je SLUŽAVKA I POŠTAR, zbog heroina je iza REŠETAKA!
Policija, Foto: Printscreen

KRIMINAL

SRPSKA STARLETA SE U ZATVORU DOBRO SNALAZI: Postala je SLUŽAVKA I POŠTAR, zbog heroina je iza REŠETAKA!

- Ona je ušla u poslove s narkoticima, a najviše se bavila heroinom, koji je prodavala u velikim količinama

Objavljeno:

Teodora Radojičić, rijaliti učesnica i bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, i njen dečko Damir P., pravnosnažno su osuđeni u Beču zbog prodaje heroina, tako da će starleta naredne četiri godine provesti iza rešetaka, prenosi Kosmo.at.

Devojka
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, Radojičićeva je uhapšena prošle godine kada se preselila u Beč zbog momka koji je u to vreme bio u zatvoru, a mediji navode da se u šverc heroina upustila "iz ljubavi prema dečku".

Prodala 4 kilograma

- Ona je ušla u poslove s narkoticima, a najviše se bavila heroinom, koji je prodavala u velikim količinama. Navodno, pošiljka koju je prodala bila je teža od četiri kilograma. Nakon hapšenja branila se da je sve radila zbog ljubavi - navodi Kosmo. at.

Devojka
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Starleta je pred Višim regionalnim sudom u Beču, ranije osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine narkoticima, a iako su se i ona i njen partner žalili na ovu presudu, ona im je u petak ipak potvrđena.

Tedora Radojičić se već godinu dana nalazi iza rešetaka, a prema pisanju austrijskih medija, tamo se dobro snalazi.

- Ima svoja zaduženja i to nekoliko. Ona drugim pritvorenicama deli poštu, odnosno pisma koja im stižu iz spoljnog sveta. Takođe, radi i kao servirka - raznosi hranu ženama. Praktično, ona je luksuzni život, kakvom je uvek težila, zamenila životom sluškinje, pošto radi kao kućna pomoćnica u zatvoru - prenose tamošnji mediji.

Soraja, Ema, Maja, starlete u problemu sa zakonom

Radojičićeva nije jedina starleta koja je imala probleme sa zakonom. Njena koleginica iz rijalitija, Ema Lapin osuđena je na četiri godine i dva meseca zatvora zbog toga što je u njenom stanu policija pronašla šest kilograma marihuane. I starleta Maja Stevović, koja se oprobala u istom rijaliti programu kao i Ema Lapin i Radojičićeva, uhapšena je u Berlinu sa 35 kesica kristal meta.

Devojka
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Starleta iz Crne Gore, Soraja Vučelić, više puta je privođena u policiju, poslednji put na Žabljaku zbog kršenja epidemioloških propisa, ali je pre toga ispitivana povodom ubistva Armina Muše Osmanagića, a inače joj je bio zabranjen ulaz u Srbiju jer se našla na listi bezbednosno interesantnih osoba.

Kako podsećaju austrijski mediji, Radojičićeva je tokom suđenja tvrdila da nije kriva. Prema navodima optužnice, Damir P. je nju u višesatnim razgovorima i dopisivanjima, naveo da dođe u Beč, gde ju je ubedio da prodaje drogu za njega.

Živela sportski

- Nikada nisam konzumirala drogu, živela sam sportskim životom. Dečko mi je rekao šta da radim i poslušala sam ga - rekla je starleta pred sudom. Damir P. se nakon izricanja presude pobunio zbog toga što će 15 godina provesti u kazamatu, a sudija mu je odgovorio: "Ludost! Bili ste u pritvoru zbog trgovine drogom i iz zatvora ste obnovili mrežu šverca droge, a gospođa je napolju radila za vas".

Bonus video:

02:35

3 NOĆNE AKCIJE BG POLICIJE: Zaplenjen arsenal na Čukarici, 2,5 kg kokaina u Sopotu, heroin na Paliluli DROGU KRILI U ROLETNI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.