SILOVAO KOMŠINICU (65), PA PAO U NESVEST KAD JE VIDEO POLICIJU: Saša je oduđen na 5 godina ROBIJE!
Silovanje, Foto: Profimedia

ZATVOR

SILOVAO KOMŠINICU (65), PA PAO U NESVEST KAD JE VIDEO POLICIJU: Saša je oduđen na 5 godina ROBIJE!

- Saša V. je komšinici dosađivao ljubavnim SMS porukama, ali ga je ona prijavila pa je upozoren da je više ne uznemirava

Objavljeno:

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Saši V. (49) iz Niške Banje koji je u Višem sudu u Nišu osuđen na pet godina zatvora jer je svoju komšinicu staru 65 godina.

Kako je "Blic" pisao, napad se odigrao u kući komšinice 23. marta prošle godine, gde je Saša V. došao, iako je imao zabranu prilaska.

- Saša V. je komšinici dosađivao ljubavnim SMS porukama, ali ga je ona prijavila pa je upozoren da je više ne uznemirava. Međutim, uprkos tome, on se 23. marta pojavio vratima njene kuće i pozvonio. Kada je videla o kome se radi, žena je pokušala da zalupi vrata ali je osumnjičeni odgurnuo. Ona je pala na pod a Saša V. je upao u stan i nakon toga nasrnuo na nju, ispričao je izvor „Blica“.

Napadnuta žena je uspela nekako da pošalje SMS poruku drugarici da je neko siluje, pa je njena prijateljica alarmirala policiju koja se srećom nalazila u blizini.

Onesvestio se kada je video policiju

- Videvši patrolu policije napadač se onesvestio pa je čak vođen i na preventivni pregled na Infektivnu kliniku zbog sumnje da ima korona virus. Nakon toga je uhapšen i posle sprovedene istrage optužen je da je počinio krivično delo silovanje iz čl.178 st.1 KZ za koje se može izreći kazna zatvora od pet do 12 godina, dodaje naš izvor.

Zbog ranije neosuđivanosti, Viši sud je Saši V. izrekao kaznu na granici zakonskog minimuma a Apelacioni sud u Nišu je tu presudu potvrdio čime je postala pravosnažna.

Suđenje Saši V., inače, počelo je u novembru prošle godine a zbog zaštite interesa zlostavljane žene, glavni pretres je bio zatvoren za javnost, budući da se radi o krivičnom delu protiv polne slobode. Okrivljeni Saša V. je sve vreme bio u pritvoru koji mu je poslednji put produžen 12.aprila, do upućivanja u Zavod za izvršenjekrivičnih sankcija.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.