Tražili mu drogu, pa ga  napali: Košarkaš uboden nožem u srce na Kalemegdanu!

Tražili mu drogu, pa ga napali: Košarkaš uboden nožem u srce na Kalemegdanu!

Teško povređeni košarkaš Tomo Ćulafić prebačen je u bolnicu, a osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je zadržavanje do 48 sati
Objavljeno:

Tomo Ćulafić (19) iz Beograda, košarkaš kluba Beko, u noći između subote i nedelje, na Kalemegdanu, uboden je nožem u srce, a zbog tog pokušaja ubistva uhapšen je Lukas V. (18) državljanin SAD, piše beogradski Blic. Teško povređeni košarkaš prebačen je u bolnicu, a osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je zadržavanje do 48 sati. - Moj sin je dobro, a lekari će danas odlučiti da li će ga pustiti kući ili će možda morati na operaciju - kaže za "Blic" Sreto Ćulafić, otac povređenog mladića.

Prema njegovim rečima Tomo je sa, dvojicom prijatelja, u subotu uveče izašao da bi malo odmorio jer je spremao kolokvijum na koji treba da izađe u utorak. Bili su na Kalemegdanu, kada su ih presrela grupa mladića iz SAD. - Pitali su ih gde mogu da nabave marihuanu. Moj sin koji je sportista, ima averziju prema drogama. Rekao je da ne zna i da njih to ne zanima. Tada je počelo koškanje i neko od tih Amerikanaca je izvadio verovatno nož, i mog sana ubo malo ispod srca - priča otac povređenog mladića. Napadači su pobegli, a povređeni mladić je prevezen u Urgentni centar.
Osumnjičeni za pokušaj ubistva Lukas V. je ubrzo uhapšen i to na aerodromu, kada je pokušao da napusti teritoriju Srbije. U međuvremeno, kao svedoci, izjave su dali i dvojica drugova povređenog Tome Ćulafića, koji su te večeri bili sa njim. - Moj sin leži na intezivnoj nezi, pa nije mogao da ide da prepozna napadača. Zbog toga su mu u bolnicu doneli pasoš osumnjičenog i na slici je prepoznao napadača - kaže Sreto Ćulafić za Blic. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.