UBISTVO FITNES INSTRUKTORKE NAKON 5 GODINA I DALJE NERASVETLJENO: Teodora brutalno LIKVIDIRANA 2016. godine!
Teodora Kaćanski, Foto: FACEBOOK / TEODORA KAĆANSKI

NEMA EPILOG

UBISTVO FITNES INSTRUKTORKE NAKON 5 GODINA I DALJE NERASVETLJENO: Teodora brutalno LIKVIDIRANA 2016. godine!

Pucnjava se dogodila na parkingu u Somborskoj ulici na Telepu, u večernjim satima

Objavljeno:

Ubistvo Teodore Kaćanski (30), fitnes instruktorke koja je brutalno likvidirana 19. novembra 2016, pet godina kasnije je i dalje nerasvetljeno.

Ni dan danas se ne zna ko je ubica koji je kobnog dana iz zasede prišao automobilu u kojem se Teodora nalazila i u nju ispalio smrtonosne hice.

Pucnjava se dogodila na parkingu u Somborskoj ulici na Telepu, u večernjim satima. Neposredno pre zločina, Teodora i njen dečko Nenad Stević dovezli su se kolima.

Za volanom se u tom trenutku nalazio Stević, koji je uparkirao crni džio preko puta zgrade i izašao do stana. Teodora je tada prešla na vozačevo mesto.

U tom trenutku iz žbunja u neposrednoj blizini izleteo je ubica i kroz zatamljena stakla ispalio nekoliko smrtonosnih hitaca u Teodoru. Ubica je pucao iz tetejca, a potom pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla.

Mlada devojka pogođena je u vrat, noge i grudi i sa teškim telesnim povredama prevezena je u Klinični centar Vojvodine. Samo tri dana kasnije, uprkos naporima lekara, podlegla je teškim ranama, od kojih je najkritičnija bila povreda vrata.

Nakon zločina počele su spekulacije o zločinu. Kaćanski je u Novom Sadu važila za vrednu devojku, koja se bavima fitnesom i koja je sama zarađivala novac za život, pa je u samom startu istraga otišla u određenom pravcu - ubijena je greškom.

Tako su prva saznanja u istrazi ukazivala su na to da je prava meta bio njen momak, na čije je mesto u džipu sela, i da iza te likvidacije stoji suparnička ekipa. U prilog tome išla je i činjenica da je Stević već imao dosije iza sebe, jer se ranije dovodio u vezu s ozloglašenih "veterničkim klanom" iz Novog Sada.

Mediji su ranije pisali i da je Stević inspektorima nakon zločina do detalja ispričao šta se kobnog dana desilo, ipak, ono što je izvesno, o motivu zločina gotovo da nije govorio.

Mural na zidu

Godinu dana od stravičnog ubistva mlade devojke, koja je bila sinonim za zdrav život u Novom Sadu, osvanuo je mural sa potresnim rečima, koje slamaju i najtvrđa srca.

- Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi. Postoji zemlja živih i zemlja mrtvih, a most između njih je ljubav. Samo ona jeste i samo ona ima smisla... Boleće dok ti se ne pridružim...

Bonus video:

00:27

UHAPŠEN SURČINAC (35): Policija mu u stanu našla 186 kesica sa halucinogenim pečurkama, nađen i notes s imenima kupaca

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.