ISTRAGA PROTIV SAVE KNEŽEVIĆA: Saslušani oštećeni, čeka se odbrana da se izjasni
Lažni estetski hirurg Sava Knežević, Foto: Printscreen

Prvo odnovno javno tužilaštvo u beogradu

ISTRAGA PROTIV SAVE KNEŽEVIĆA: Saslušani oštećeni, čeka se odbrana da se izjasni

Sava Knežević je osumnjičen za krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i teško delo protiv zdravlja ljudi

Objavljeno:

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, kako saznajemo, saslušani su svi oštećeni i svedoci u postupku koji se vodi protiv masera Save Kneževića (23).

On je osumnjičen da se predstavljao kao estetski hirurg i tako obavljao određene intervencije, kojima je, kako se tvrdi, narušeno zdravlje pojedinim osobama koje su mu bili pacijenti. Sada se čeka da se odbrana izjasni na nalaze veštaka, nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o daljem postupanju. Postoji mogućnost da se traži izvođenje nekih novih dokaza, a ako ne bude takvih predloga, na osnovu onoga što je do sada urađeno, znaće se da li ima dovoljno elemenata za podizanje optužnice ili za odustajanje od krivičnog gonjenja.

Sava Knežević je osumnjičen za krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i teško delo protiv zdravlja ljudi. Zbog sumnje da mu je pomagala, istraga se vodi i protiv njegove majke Danijele (49).

Kako se sumnja, Sava se u neregistrovanoj ordinaciji na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu bavio pružanjem medicinskih usluga bez odgovarajuće spreme i licence za rad.

Izvodio je, kako navodi Tužilaštvo, liposukcije, transfere masti, korekcije usana, prikrivajući od pacijenata činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje ovih medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata. Nakon toga im je, kako se dalje tvrdi, izdavao medicinske izveštaje sa propisanom terapijom, lekovima bez pečata i sa lažnim brojem licence, za dogovorenu naknadu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.