"NE VERUJEMO DA JE VIŠE NEMA, BILA JE OMILJENA MEĐU DECOM": Slađanina koleginica u šoku, SIN izlazi iz bolnice!
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

"NE VERUJEMO DA JE VIŠE NEMA, BILA JE OMILJENA MEĐU DECOM": Slađanina koleginica u šoku, SIN izlazi iz bolnice!

Ona je bila omiljena u kolektivu, gde je skoro četiri godine. A da ne pričam koliko je omiljena bila među dečicom. Divna osoba, ne može rečima da se opiše kakva je to dobrica bila

Objavljeno:

Slađana Šušljik Đurđev (35) iz Kaća, koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru, na državnom putu Užice-Požega, kod Sevojna, radila je kao vaspitačica u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, njen suprug Nemanja (38) je s teškim povredama prebačen u užičku Opštu bolnicu, dok je na svu sreću njihovo dete zadobilo lakše povrede.

- Dečak je, hvala Bogu dobro, i otišli su po njega da ga izvedu iz bolnice - kaže jedna rođaka.

Slađana je radila u vrtiću "Bubamara", na novosadskom naselju Klisa.

- Svi smo u šoku. Niko ne može da poveruje da više nema naše Slađe. Ona je bila omiljena u kolektivu, gde je skoro četiri godine. A da ne pričam koliko je omiljena bila među dečicom. Divna osoba, ne može rečima da se opiše kakva je to dobrica bila. Bila je na godišnjem odmoru. Sa sinom i suprugom se vraćala sa mora i strašno kako završi svoju sudbinu. Verujte mi svi smo u šoku - kaže jedna od Slađinih koleginica iz vrtića Bubamara.

Podsetimo, na magistralnom putu kroz Sevojno, sudarili su se automobil i autobus, pri čemu su povređeni putnici u autu.

I dalje se utvrđuje uzrok nesreće, a za sada drugih pretpostavki nema osim da je njen suprug Nemanja zaspao za volanom pre nego što je njihov "reno senik" podleteo pod autobus.

(Espreso, Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.