OGLASILI SE IZ KABINETA MINISTRA MOMIROVIĆA: Oporavak će trajati do nedelju dana, sa njim je i supruga
Foto: RINA

OGLASILI SE

OGLASILI SE IZ KABINETA MINISTRA MOMIROVIĆA: Oporavak će trajati do nedelju dana, sa njim je i supruga

Ministar je imao operaciju slepog creva, bilo je hitno i morao je odmah da bude operisan. Operacija je završena i on se sada oporavlja, stabilno je sada. Oporavak će trajati do nedelju dana, a onda ako sve bude u redu biće pušten kući

Objavljeno:

Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilištu, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici.

- Ministar je imao operaciju slepog creva, bilo je hitno i morao je odmah da bude operisan. Operacija je završena i on se sada oporavlja, stabilno je sada. Oporavak će trajati do nedelju dana, a onda ako sve bude u redu biće pušten kući. U Užice je hitno doputovala i njegova supruga, koja je sada sa njim – rekli su za portal SrbijaDanas.com iz kabineta ministra Momirovića.

Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta ''Obilaznica oko Požege''.

Tokom obilaska radova, a i kasnije tokom sastanka sa Nikitovićem, Momirović je bio vidno bled. Požalio se na neizdrzive bolove u predelu stomaka i malaksalost, ali nije prekinuo radne obaveze već se uputio u obilazak tunela Laz i opštine Požega. Ubrzo je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu. Momirović je trenutno u operacionoj sali.

(Espreso, Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.