AMBULANTA IZ HOROR FILMA! LEVIJATAN OBJAVIO JEZIV SNIMAK: Psi u nehumanim uslovima, iskasapljeni! (UZNEMIRUJUĆE)
Iskasapljen pas, Foto: Printscreen

užas

AMBULANTA IZ HOROR FILMA! LEVIJATAN OBJAVIO JEZIV SNIMAK: Psi u nehumanim uslovima, iskasapljeni! (UZNEMIRUJUĆE)

Pripadnici Levijatana najstrašnije osuđuju ovakav postupak

Objavljeno:

Pokret Levijatan objavio je na svom fejsbuk profilu užasan snimak na kom se vide izmučeni i iskasapljeni psi. Kako navode iz Levijatana, radi se o veterinarskoj ambulanti čiji je vlasnik izvesni Miroslav Teodosić i dodaju da je reč o nelegalnoj ambulanti.

Na snimku se jasno vidi pas iskasapljenih ušiju koji se kreće po travnjaku kao i nekakvi kavezi u kojima su štenci koji su spremni za kupiranje ušiju, po svemu sudeći oni borave u veoma nehumanim uslovima. Na trenutak se mogu videti jedan čovek i jedna devojka. Pripadnici Levijatana najstrašnije osuđuju ovakav postupak.

- Nelegalna ambulanta, iskasapljeni psi na travnjaku i po prljavim kavezima, pogrešne terapije, nestručnost je dovela do toga da je u ovom objektu ubijeno više od 5 pasa od strane Miroslava Teodosića.Obratite pažnju na krvavog psa isečenih ušiju ispred ambulante na tlu. Ovo je strogo zabranjeno. Veterinari, nećemo dozvoliti da na psa gledate kao na parče mesa u ulozi mesara. Veterinari nećemo dozvoliti da radite posao na osnovu stručnog (ne)obrazovanja. Životinje su živa,emotivna bića, hvala veterinarima koji unesu ljubav a i stručnost u svoj rad a takvih je jako malo.

Za svakog ubijenog psa,nepruženu adekvatnu ili pogrešnu negu od strane Miroslava Teodosića imamo svedoke koji su spremni da svedoče. Odgovaraćeš. Odgovaraćete - navode iz Levijatana.

Snimak možete pogledati OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.