DRAMA U UROŠEVCU: Uhapšene dve osobe zbog širenja panike da je voda zagađena!
Policija, Foto: Filip Plavčić

horor

DRAMA U UROŠEVCU: Uhapšene dve osobe zbog širenja panike da je voda zagađena!

Slučaj širenja panike u koordinaciji sa Osnovnim tužilaštvom Uroševca je u istražnom postupku

Objavljeno: 20:37h

Regionalna uprava policije u Uroševcu privela je danas popodne dve osobe zbog širenja panike na društvenim mrežama da je voda za piće u tom gradu zatrovana, prenosi Reporteri.

U saopštenju policije se navodi da je odmah po prijemu informacija, započela istragu i vrlo brzo identifikovala i locirala dve osobe i sprovela ih u policijsku stanicu u Uroševcu.

- Osoba sa inicijalima Lj. J. stara 30 godina na društvenim mrežama je video-snimkom uputila javni poziv: "Pozdrav svima, obaveštavam vas da budete pažljivi, da ne pijete, stigle su vesti da i u Uroševcu ima zatrovanih ljudi, vodite računa o sebi" - naveo je Lj. J.

Dodaje se da je "druga osoba sa inicijalima A. T. (28), takođe širila dezinformacije upozoravajući građane da ne konzumiraju vodu iz vodovoda navodeći: "Pazite se velikog šuuuuuma kada popijete vodu, jer su upravo počeli da truju u Uroševcu".

Regionalna uprava policije u Uroševcu, pozvala je građane da ne nasedaju na dezinformacije, već da se informišu isključivo kod nadležnih insitucija, prenosi Kosovo onlajn.

Slučaj širenja panike u koordinaciji sa Osnovnim tužilaštvom Uroševca je u istražnom postupku.

Bonus video:

01:07

HAPŠENJE DIREKTORA U RESAVICI: Policija ga izvela iz DIREKCIJE i ubacila u crnu limuzinu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.