POTRAGA ZA DEČAKOM (9) NA DRINI JOŠ UVEK TRAJE: Ronioci pretražuju korito reke, PRONAĐENE DEČAKOVE STVARI!
Ronioci, Foto: Printscreeen/Facebook/HGSS Stanica Karlovac

potraga u toku

POTRAGA ZA DEČAKOM (9) NA DRINI JOŠ UVEK TRAJE: Ronioci pretražuju korito reke, PRONAĐENE DEČAKOVE STVARI!

Policiji u Bogatiću je nestanak deteta prijavila porodica sinoć oko 19 sati

Objavljeno:

Ronioci od jutros sonarima pretražuju korito Drine u Badovincima u potrazi za dečakom (9), za koga se pretpostavlja da je juče ovde nestao.

Dečak je poslednji put viđen juče oko 9 sati kada se biciklom od kuće u selu uputio do reke gde nedaleko od obale imaju kolibu. Iako u ovom kraju ima vikendica dečaka niko nije primetio.

Policiji u Bogatiću je nestanak deteta prijavila porodica sinoć oko 19 sati.

Otac je, kada se vratio s posla, shvatio da deteta nema i otišao do kolibe na Drini. Na obali je pronašao bicikl i kupaće gaćice i po tome posumnjao da se dečak utopio.

Ronioci pretražili nekoliko kilometara rečnog korita nizvodno. Reka je brza, sa dosta virova i uz obalu duboka, negde i više od 7 metara.

Pored pripadnika policije na obali reke rezultate potrage očekuju rođaci i prijatelji, od kojih su mnogi noćas i danas čamcima pregledali teren nadajući se da će pronaći dečaka.

– Nešto se tu ne slaže. Kako to da su na obali nađene suve dečakove kupaće gaćice. Postoji tračak nade da se dečak možda nije utopio i to svi priželjkuju jer bi značilo da je još živ – kaže jedan meštanin Badovinaca.

Na mestu gde su pronađene dečakove stvari uz obalu je vezan čamac, pa se pretpostavlja da je sa njega upao u vodu. Potraga za sada nije dala rezultate, a još postoji i sumnja da se dečak nije utopio i da je još živ.

Policija je detaljno pretražila i kuću u kojoj dečak živi, a kontaktirali su i familiju sumnjajući da se negde sakrio.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media