DETALJI POŽARA U BAČKOJ PALANCI: Zaspao sa CIGAROM u ustima, pa se UGUŠIO OD DIMA!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

STRAŠNO

DETALJI POŽARA U BAČKOJ PALANCI: Zaspao sa CIGAROM u ustima, pa se UGUŠIO OD DIMA!

On se, kako saznajemo, ugušio od dima, a prema prvim nezvaničnim informacijama, vatra je krenula iz stana u kojem je živeo nastradali

Objavljeno:

U požaru koji je sinoć nešto pre ponoći buknuo na stambenoj zgradi u Ulici Vladimira Rolovića 30 u Bačkoj Palanci, nastradao je muškarac, za koga saznajemo da je živeo u jednom od solidarnih stanova.

On se, kako saznajemo, ugušio od dima, a prema prvim nezvaničnim informacijama, vatra je krenula iz stana u kojem je živeo nastradali.

Tužilac iz Bačke Palanke, Milan Knežević, za „Novosti“ je rekao da je telo nastradalog poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti i identitet nastradalog.

- Požar nije izazvan namerno – kazao je tužilac Knežević, dodajući da će se istragom utvrditi šta je prouzrokovalo vatru.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je nesrećni čovek zaspao sa cigaretom i da je to izazvalo vatru koja se proširila. Vatrogasci su uspeli da ugase požar, a vatra je oštetila stanove i krov zgrade.

Nastradali muškarac je, navodno u jednom trenutku izašao iz stana, komšije koje su krenule da napuštaju objekat zbog gustog dima i vatre koja se širila, ali da se on iz nekog razloga vratio.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.