ODRŽANO PRIPREMNO ROČIŠTE ZBOG UBISTVA PRIVATNIKA U NIŠU! Braća optužena da su ubila svog poslodavca
Viši sud u Nišu, Foto: Printscreen/Google streetview

strašno

ODRŽANO PRIPREMNO ROČIŠTE ZBOG UBISTVA PRIVATNIKA U NIŠU! Braća optužena da su ubila svog poslodavca

Nasilna Ranđelovićeva smrt 8. oktobra oko 16 sati prošle godine u proizvodnoj hali, u okviru sistema "Min Kopeksa" pogodila je mnoge u Nišu

Objavljeno:

U Višem sudu u Nišu održano je prvo pripremno ročište pred glavni pretres braći N.M. (35) i M.M. (40) iz Niša koji se sumnjiče da su usmrtili niškog privatnika Draška Ranđelovića (46) kod koga su radili u proizvodnom pogonu.

Ranđelović je mučki ubijen 8. oktobra prošle godine tako da suđenje počinje posle devet meseci od zločina koji je potresao nišku javnost, a glavni pretres će se održati gotovo 11 meseci od ubistva jer je zakazan za 26. avgust ove godine.

"Održano je danas pripremno ročište. Postupak je u početnoj fazi i nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Ne bih se izjašnjavala o dokaznim predlozima stranaka u postupku, imajuci u vidu da je javnost sa pripremnog ročišta isključena. Na današnjem pripremnom ročištu, stranke su se izjasnile o dokaznim predlozima, obrazložile dokaze koji ce biti izvedeni tokom postupka. Utvrđena su i činjenična i pravna pitanja koja će biti predmet raspravljanja na glavnom pretresu", rekla je Miljana Jovanović, advokatica porodice Ranđelovića.

Nasilna Ranđelovićeva smrt 8. oktobra oko 16 sati prošle godine u proizvodnoj hali, u okviru sistema "Min Kopeksa" pogodila je mnoge u Nišu.

Braća su bila radnici kod njega u tek oformljenoj proizvodnoj hali za repromaterijal od koga se pravi nameštaj.

Prilikom prvog saslušanja braća se nisu odala tako da su pušteni, ali kasnijom istragom trag je ponovo doveo do njih tako da je navodno, kako su mediji pisali, jedan od braće priznao da su učinili to krivično delo. Oni su u prvom trenutku svedočili da ih je Draško pustio da odu kući da ručaju pošto stanuju u blizini, a da su ga našli u lokvi krvi kada su se vratili u proizvodnu halu.

Na licu mesta je pronađen čekić i sekira sa tragovima žrtvine krvi kojom je on ubijen.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.