OGLASILA SE DANIJELA ŠTAJNFELD NAKON ODBACIVANJA PRIJAVE! Glumica postavila svima samo JEDNO PITANJE
Danijela Štajnfeld, Foto: printscreen

šok

OGLASILA SE DANIJELA ŠTAJNFELD NAKON ODBACIVANJA PRIJAVE! Glumica postavila svima samo JEDNO PITANJE

U drugoj objavi glumica je pitala "Zašto žrtve ćute", dok je u sledećoj podelila sliku na kojoj je pisalo "Danijela, uz tebe smo"

Objavljeno:

Danijela Štajnfeld oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

Štajnfeld je na svom Instagram profilu podelila nekoliko objava kojima je prokomentarisala današnju odluku tužilaštva.

"Uz ovu ženu svom silinom ui snagom i uz povike - VERUJEMO TI i uvek ćemo ti verovati! A što se tiče odluke tužilaštva ovo je samo još jedan dokaz koliko je važno boriti se za zakon po kojem će se odsustvo pristanka na seksualni čin direktno značiti i silovanje", navodi se u objavi koju je Štajnfeld podelila i kratko prokomentarisala sa "Tako je."

U drugoj objavi glumica je pitala "Zašto žrtve ćute", dok je u sledećoj podelila sliku na kojoj je pisalo "Danijela, uz tebe smo".

Danijela Štajnfeld
Danijela Štajnfeldfoto: Printscreen Instagram

Podsetimo, kako je za B92.net rečeno u Tužilaštvu, prijava je odbačena, jer nema osnova sumnje.

"Ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", rečeno nam je u Tužilaštvu u vezi sa slučajem prijavom Štajfeldove.

Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao "moćnih iz filmske industrije". Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega - inače poznati glumac Branislav Lečić.

(Espreso/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.