ODMOTAVA SE KLUPKO OKO SLUČAJA RADULOVIĆ: I sada je već jasno GDE NASTAVLJA KARIJERU
Foto: Starsport©

TO JE TO

ODMOTAVA SE KLUPKO OKO SLUČAJA RADULOVIĆ: I sada je već jasno GDE NASTAVLJA KARIJERU

U narednom periodu trebalo bi da bude rešena i sudbina Vladimira Lučića

Objavljeno: 17:06h

Neizvesnost po pitanju sudbine Andrije Radulovića, jednog od Zvezdinih bisera koji je tokom prethodne sezone bio u drugom planu, uskoro bi trebalo da bude otklonjena. Naime, prema saznanjima Mozzart Sporta, mladi ofanzivac trebalo bi da produži ugovor sa crveno-belima koji ističe na kraju aktuelne sezone i da jesenju polusezonu provede u Grafičaru, nakon čega bi mogao da dobije drugu šansu u redovima šampiona Srbije.

Radulović, krilni napadač rođen 2002. godine, dobio je šansu u završnici sezone 2019/20 i skrenuo pažnju, ali je tokom jeseni naredne sezone pao u drugi plan, čak je prekomandovan u omladinski tim tokom proleća, ali je tokom aktuelnog leta napravljen pozitivan pomak u odnosu kluba i ofanzivca te bi ponovo mogao da postane jedan od aduta crveno-belih.

Dugo je trajala saga oko talentovanog momka iz Kotora, posebno posle prvog dela prošle sezone. Crveno-beli su imali nameru da Radulović stiče iskustvo na pozajmici u Grafičaru, on je želeo da okuša sreću u jačoj sredini, odnosno u nekom od klubova Superlige. Dve strane su se čvrsto držale stavova, došlo je do kratkog spoja, pa je momak ubojite levice praktično izgubio šest meseci. Nije mogao da igra ni za omladinski tim, pošto je tokom proleća oboleo od mononukleoze. Spominjao se odlazak u inostranstvo, ali do konkretnih pomaka nije došlo.

U narednom periodu trebalo bi da bude rešena i sudbina Vladimira Lučića, takođe talentovanog veziste iz klase 02 pred kojim je ponuda iz Ljutice Bogdana, ali koji trenutno trenira odvojeno. Igrač za kojeg su crveno-beli još ranije izrazili želju da ga vrate u svoje redove igrama za IMT skrenuo je pažnju, a u trci za njegov paraf je i Čukarički.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.