UHAPŠEN MUŠKARAC (42) U SUBOTICI: Izvršio više krivičnih dela!
Policija, Foto: Aleksandra Čolić

strašno

UHAPŠEN MUŠKARAC (42) U SUBOTICI: Izvršio više krivičnih dela!

N. D. se sumnjiči i da je iz zdravstvene ambulante u Bajmoku ukrao sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice i sitan inventar

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su tri teške krađe i krađu i uhapsili N. D. (42) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela.

On se sumnjiči da je provalio u prostorije mesne zajednice Makova sedmica i ukrao kompjuter sa monitorom, četiri protivpožarna aparata, dva tonera za štampač i drugi inventar, kao i da je iz narodne kuhinje koja se nalazi u ovoj mesnoj zajednici odneo escajg.

Takođe je, kako se sumnja, provalio je u Rimokatoličku crkvu Svetog Petra i Pavla u Bajmoku, iz koje je ukrao dve svešteničke odore, svetu knjigu za mise i molitve, dva ventilatora, kasu za novac i priloge.

N. D. se sumnjiči i da je iz zdravstvene ambulante u Bajmoku ukrao sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice i sitan inventar.

Policija je deo ukradenih stvari pronašla i vratiće ih vlasnicima. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Bonus video:

00:24

Pogledajte hapšenje nasilnika sa Voždovca

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.