PEDOFIL OSUĐEN NA 14 MESECI! Igor Jurić objavio nešto zbog čega svi moramo da se zapitamo!
Igor Jurić, Foto: Dragan Gojić

borba za pravdu

PEDOFIL OSUĐEN NA 14 MESECI! Igor Jurić objavio nešto zbog čega svi moramo da se zapitamo!

Igor Jurić izneo je šokantne informacije zbog kojih su ljudi na Tviteru masovno glasali da se u Srbiji konačno pojavi javni registar pedofila

Objavljeno:

Osnivač fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić oglasio se na svom Tviter nalogu saopštivši da je 8. jula osuđen čovek zbog obljube nad devojčicom od 12 godina.

"Juče je na 14 meseci osuđen čovek zbog obljube devojčice od 12 godina. Stalno govorimo o tome ali kakvo je vaše mišljenje o javno dostupnom registru pedofila. Moje mišljenje je da bi jedan takav registar bio od pomoći kada je prevencija u pitanju ali bi mi značilo da se izjasnite", napisao je Jurić na svom profilu, a onda je usledilo glasanje Tviteraša koji su mahom bili za to da registar pedofila bude javan kako bi se ovakve situacije koje pogađaju apsolutno sve u društvu sprečile!

Više od 94 odsto reklo je "da" javnom registru pedofila, a ispod ankete mogli su se naći komentari:

- Apsolutno za javni registar. Može bilo ko da ukuca npr. Washington police,i da vidi registar seksualnih prestupnika. Ne samo pedofila. Slika, gde radi, gde živi,za šta je osuđen... I svako u tom komšiluku može da bude dodatno oprezan. Dokazano je da su povratnici.

- 14 meseci?! To nije kazna to je vetar u leđa.

- Za javni registar, kastraciju i metak u čelo. Nema tu previše priče!

- Javni registar sa svim podacima i slikom, gde stanuje, gde radi. I obavezno doźivotno nošenje neke narukvice sa čipom koji policija treba da kontroliše. I to je malo za grozotu koju čine, a nagrade ih kaznicom.

Bili su samo neki od komentara na vest koju je Jurić objavio, a zbog koje svi treba da stavimo prst na čelo!

Inače ono što dodatno stavra problem jeste ekspanzija pedofilije na internetu i mrežama za dopisivanje. Policija se godinama bori protiv toga operacijom kodnog naziva „Armagedon”. Najveći broj uhapšenih u okviru ove akcije su lekari, učitelji, sveštenici... – osobe u koje roditelji imaju puno poverenje i kojima ostavljaju decu.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 13.07.2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.