UHVAĆENI DOK SU PRODAVALI NARKOTIKE: Uhapšene 2 osobe u Smederevu, u stanovima pronađeno 69 grama MARIHUANE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ODREĐENO ZADRŽAVANJE

UHVAĆENI DOK SU PRODAVALI NARKOTIKE: Uhapšene 2 osobe u Smederevu, u stanovima pronađeno 69 grama MARIHUANE!

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, navodi se u saopštenju

Objavljeno: 20:57h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu zatekli su M. O. (37) i Z. M. (43) iz Smedereva u trenutku dok su prodavali drogu i uhapsili ih, saopštila je Policijska uprava iz tog grada.

M. O. se sumnjiči da je tokom prošle i ove godine nabavljao marihuanu i spid, koju je sam ili sa Z. M, prepakivao i prodavao na području Smedereva.

Pretresom njihovih stanova pronađeno je 69 grama marihuane, upakovane u više kesica, 2,5 grama amfetamina i vagica za precizno merenje.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, navodi se u saopštenju.

Protiv muškarca i devojke koji su kupovali narkotike, po nalogu tužilaštva, biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Bonus video:

07:00

HOROR U STARAČKOM DOMU: Snežana Pantelić, Biljana Zekavica i Ivan Simić u Usijanju dana NI POLICIJA NIJE MOGLA DA UĐE U JEDNU SOBU

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.