MISLIM DA IMA POREMEĆAJ, PRIČA DA ĆE DA IDE NA MARS: Radnica teretane za ESPRESO otkrila zašto ju je U.R. NAPAO!
Napad u teretani, Foto: Espreso / Instagram/ Printscreen

jezivo

MISLIM DA IMA POREMEĆAJ, PRIČA DA ĆE DA IDE NA MARS: Radnica teretane za ESPRESO otkrila zašto ju je U.R. NAPAO!

Mediji navode da je do incidenta došlo jer mu je radnica rekla da ne sme da sedi na stolici iza pulta jer nije zaposlen

Objavljeno: 16:48h

U jednoj teretani u Beogradu došlo je do nasilja, kada je U. R. (19) uleteo iza pulta i počeo da udara radnicu.

Njena koleginica je pokušala da joj pomogne, ali nije uspela u toj nameri sve dok se nije pojavio pevač Slobodan Radanović i pomogao devojci da pobegne.

Teretana je objavila i video snimak napada sa nadzorne kamere, gde se se jasno vidi ceo incident. Mediji navode da je do incidenta došlo jer mu je radnica rekla da ne sme da sedi na stolici iza pulta jer nije zaposlen. On je takođe, na društvenim mrežama objavio svoje viđenje situacije.

Radnica je za Espreso potvrdila da se dobro oseća i da nije bila u Urgentnom centru. Takođe navodi i da nije pretrpela teže povrede.

- Sve se dogodilo oko 19:30 časova. Mladić je hteo da uđe u pult i da sedne, jer je tvrdio da je menadžer i da on mora da uđe. Rekla sam da su to gluposti i nisam mu dozvolila. Pretio je da će me ubiti i da će poslati ljude posle posla da me ubiju. Nisam stigla da se uplašim i ne mogu da kažem da sam bila uplašena, već sam bila začuđena, jer me je prepao i sve se brzo izdešavalo. Ranije nije bilo problema i znali smo se samo iz teretane - rekla je za Espreso napadnuta radnica, Dragana Darija Hofer.

Radnicu smo pitali i da li smatra da postoji drugi razlog zbog čega je nasilnik odlučio baš nju da napadne.

- Mislim da ima neki mentalni poremećaj. Stalno govori da sledeće nedelje ide na Mars i da će da vlada.

Dragana je navela i da ne bi volela da se nikome desi slična situacija. Pored nje za naš portal pristao je i da priča menadžer teretane, Vanja Peruničić, koji je takođe opisao događaj.

- Ja sam bio tu pa sam otisao kući i onda me je zvala radnica da mi se požali. Rekao sam mu da izađe iz teretane i da ću pozvati policiju ako nastavi. A onaj ludak mi je rekao: "ajde baš da vidim kako ćete da me izbacite iz teretane". To je bio prvi poziv pre prvog incidenta. Posle pet minuta me je zvala i rekla da ju je gađao stolicom. Pretio joj je da će završiti na dnu Dunava u betonskim cipelama i da će je zakopati ispred teretane - rekao je menadžer.

Menadžer se pojavio posle par minuta minuta, ali nasilnik je već otišao iz teretane, pa ga je nazvao i rekao mu da mu je zabranjen ulaz.

- Na to je on odgovorio: "Ko će da mi zabrani i tebe ću da ubijem"? Pretio je nekakvim kartelom koji će nas sve pobiti i prekinuo vezu. Nakon toga je objavio snimak na instagramu u kome preti napadnutoj Dragani - dodaje menadžer.

U trenutku kada je Peruničić bio u policiji dobio je video snimak napada, što je istog momenta pokazao službenicima. Takođe tada dobija poziv od Dragane koja mu govori da je nasilnik ponovo nasrnuo na nju, ali da je ovog puta udario pesnicom. Policija je krenula prema teretani kako bi uhapsila U. R., lišen je slobode u neposrednoj blizini teretane u Ulici gladnih.

Zaposleni u ovoj teretani apeluju na sve da prijave nasilje policiji, kako se ovakvi događaji više ne bi ponavljali. Najoštrije osuđuju bilo kakav oblik nasilja, a posebno prema ženama.

Bonus video:

01:00

JEZIVA SCENA U TERETANI U NBG: Siledžija pesnicama u glavu tukao radnicu koja mu je rekla da ne sme da sedi za pultom VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.