OVAJ SILEDŽIJA ZASLUŽUJE GORE OD ZATVORA! Jeziva scena iz teretane na NBG-u, PESNICAMA tukao radnicu (VIDEO)
Manijak u teretani, Foto: Printscreen/Instagram

BRUKA I SRAMOTA

OVAJ SILEDŽIJA ZASLUŽUJE GORE OD ZATVORA! Jeziva scena iz teretane na NBG-u, PESNICAMA tukao radnicu (VIDEO)

On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom jer nije zaposlen

Objavljeno: 10:28h

Jeziva scena odigrala se juče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila.

On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom jer nije zaposlen.

Ovu informaciju podelio je na Instagramu i Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane "Ahilej", gde se brutalni napad i desio.

Na snimku koji je priložio vidi se krupan muškarac koji ulazi za pult, grubo odguruje jednu od zaposlenih kako bi prišao drugoj radnici i počeo mučki da je udara u glavu.

- Da se nikada ne ponovi!!! Danas je u teretani na Novom Beogradu siledžija ušao u pult i prebio radnicu. Tukao je pesnicama u glavu zato što mu je rekla da ne može da sedi u pultu jer nije zaposlen. Tukao je nečiju ćerku, sestru, devojku. Uhapšen je. Kazaću samo jedno - niko nikada neće pobediti sistem koji smo svi teškom mukom napravili. "Ahilej" je najveći fitnes brend u Srbiji i u ovom delu Evrope sa preko 39.000 članova. Mi smo jedna porodica kojoj je cilj zdrav način života i vežbanje. Sve siledžije koje misle da će nas svojim nasilničkim ponašanjem pobediti, grdno se varaju - poručio je Đorđević.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.