MAJKA TRAGIČNO NASTRADALOG DEČAKA NEZADOVOLJNA PRESUDOM: Osam godina je premalo za život mog deteta!
Preminuli Andrej Prekljušaj, Foto: Facebook/Printscreen

7 godina za ubistvo

MAJKA TRAGIČNO NASTRADALOG DEČAKA NEZADOVOLJNA PRESUDOM: Osam godina je premalo za život mog deteta!

Odbranu i završnu reč advokata okrivljenog Nemanje Stamenkovića, Aleksandra je nazvala sramotnom

Objavljeno:

Aleksandra Kostadinović, majka dečaka koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 4. januara, a koju je izazvao Beograđanin Nemanja Stamenković, izrazila je nezadovoljstvo povodom danas izrečene presude.

- S obzirom na to da je maksimalna presuda osam godina, to je po meni premalo za život mog deteta i za još jedan. Ti životi su se ugasili, ni krivi ni dužni. Nikako nisam zadovoljna. To bi trebalo da bude minimum 20 godina. Ostala sam bez deteta, ne želim da iko oseti tu bol i doživi ono što sam ja - rekla je ona.

Odbranu i završnu reč advokata okrivljenog Nemanje Stamenkovića, Aleksandra je nazvala sramotnom.

- To je trajalo tri sata i bilo je bukvalno prepričavanje svih suđenja, bacanje krivice na medije, na stručnjake iz oblasti psihijatrije... Mogu samo da kažem da je to sramota, da se čovek koji je advokat po struci bavi time da li su oni to dobro procenili, da li su mediji doprineli da se stvori lošija slika o Nemanji. Mislim da je to samo od njegove nemoći, jer nema nikakve dokaze - rekla je na kraju ona.

Podsećamo, Beograđanin Nemanja Stamenković osuđen je danas na kaznu zatvora od 7 godina za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je 4. januara na Bulevaru Medijana izazvao nesreću u kojoj su poginula dva pešaka. Takođe, zabranjeno mu je i da upravlja vozilom 5 godina, nakon što odsluži zatvorsku kaznu.

Stamenković je upravljajući vozilom audi A6 Quatro, u kojem su bile dve maloletnice, vozeći brzinom od najmanje 131 km na sat, izleteo sa kolovoza na pešačku stazu i pokosio dvanaestogodišnjeg Andreja i Dejana Ilića (48), oca troje dece.

Mališan je stradao na licu mesta, a Dejan je preminuo u bolnici.

Tužilaštvo je tražilo osam godina zatvora, a Nemanja se na sudu branio da mu je pozlilo za volanom.

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.